Τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης υποστηρίζει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

30 Σεπτεμβρίου 2021

Τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης υποστηρίζει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

 Τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης υποστηρίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης της Ακαδημίας Εθελοντισμού και του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης HELPHELLAS, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαχείρισης Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών (ΙΔΦΑΚ).


Η δράση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο (Παρασκευή και Σάββατο), στο νέο κτίριο υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη, από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια, ενώ γνωστοποιεί ότι στα είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλέγονται, περιλαμβάνονται τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο (γάλατα, ρύζι, ζάχαρη, λοιπές κονσέρβες), παιδικές τροφές, κρουασάν, χαρτί τουαλέτας, χαρτοπετσέτες, υγρά μαντηλάκια, είδη ατομικής υγιεινής, πάνες, σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες, υποστρώματα, υπνόσακοι, εμφιαλωμένα νερά και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα (ασπιρίνες κλπ.).

Η συλλογή της βοήθειας πανελλαδικά θα γίνει τη Δευτέρα και την Τετάρτη θα αποσταλεί ακτοπλοϊκώς στην Κρήτη, απευθείας στους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Αχαρνών Αστερουσίων, στα σεισμόπληκτα χωριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............