Επίσκεψη στον ΟΛΗ πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσκεψη στον ΟΛΗ πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης

 Με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Βαρδαβά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Μηνά Παπαδάκη, συναντήθηκε, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης,


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναπτύχθηκε συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις στα θέματα και στις προοπτικές ανάπτυξης του Λιμένος Ηρακλείου με ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση του τομέα της κρουαζιέρας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης αναφέρθηκε ότι παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, το λιμάνι του Ηρακλείου έχοντας εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την υγεία και την ασφάλεια και έχοντας ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις συστάσεις των εθνικών και περιφερειακών αρχών υγείας και πολιτικής προστασίας, ορίστηκε ως λιμάνι έναρξης και τερματισμού κρουαζιέρας (home-port), υποδεχόμενο την άφιξη δεκάδων κρουαζιεροπλοίων για τη σεζόν του 2021.

Η πορεία της συζήτησης συνεχίστηκε, στο πλαίσιο της αναβάθμισης και των δυνατοτήτων ανάπτυξης των εμπορικών δραστηριοτήτων που προχωρά το Λιμάνι του Ηρακλείου, με τον κ. Λογιάδη να τονίζει την ανάγκη διασύνδεσης του λιμανιού με το νέο αεροδρόμιο και τον ΒΟΑΚ.

Ο κ. Λογιάδης αφού ευχαρίστησε την Διοίκηση του ΟΛΗ, αποχώρησε εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το ιδιαίτερα θερμό κλίμα που επικράτησε καθ΄όλη τη διάρκεια της συνάντησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............