Μοριοδότηση voucher για εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς του δήμου Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Αυγούστου 2021

Μοριοδότηση voucher για εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς του δήμου Σητείας

 Ο  ΔΟΚΑΣ ενημερώνει τους γονείς των βρεφών και των νηπίων που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο Βρεφικό-Παιδικό και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Σητείας μέσω των προγραμμάτων της Ε.Ε.Τ.Α.Α., ότι από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και ώρα 08:00 π.μ. έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου και ώρα 15:00 μ.μ, όσοι είναι δικαιούχοι voucher θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον οργανισμό μας κοινοποιώντας μας τα μόρια που αναφέρονται στο voucher τους, προκειμένου να καταγραφούν και βάσει αυτών να καταρτιστούν οι  κατάλογοι των βρεφών και των νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Σταθμούς μας, μέσω των συγκεκριμένων προγραμμάτων.


Οποιαδήποτε ενημέρωση για voucher γίνει σε εμάς μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν θα ληφθεί υπόψη στην κατάρτιση των αρχικών πινάκων, αλλά σε δεύτερη φάση, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στις κατηγορίες ενδιαφέροντος τους.

Το 70% των θέσεων θα καλυφθεί από παιδιά με voucher ενώ το υπόλοιπο 30% μέσω της μοριοδότησης που θα λάβουν από την αίτηση εγγραφής των παιδιών στον Δ.Ο.Κ.Α.Σ.

Για τυχόν διευκρινήσεις παρακαλούμε να επικοινωνείτε ώρες γραφείου στο τηλέφωνο 2843023775  και στο e-mail: depotas@otenet.gr .    Πληροφορίες κ. Κρασαδάκη Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............