ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ – ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ, 2η Έκδοση - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Ιουλίου 2021

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ – ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ, 2η Έκδοση

 Ο συγγραφέας ξετυλίγει έναν κόσμο από άτομα της διπλανής πόρτας. Οι ήρωες του δεν είναι ήρωες. Είναι καθημερινοί άνθρωποι, απλές οντότητες που ζουν ανάμεσα μας, είναι οι γνωστοί άγνωστοι που συναντάμε στο ασανσέρ, στο δρόμο, στα μαγαζιά, στις δουλειές μας. Είναι οι ανώνυμοι σύντροφοι της καθημερινότητας μας. Είμαστε εμείς.


Ξεφεύγει από την σύγχρονη συγγραφική παγίδα να φτιάξει καρικατούρες προβληματικών ανθρώπων για να εντυπωσιάσει. Δεν έχει φτιάξει χαρακτήρες με αμέτρητα ψυχολογικά προβλήματα για να συγκινήσει. Ούτε τους έχει βάλει ταμπέλες με εύκολες ψυχικές ονομασίες για τραβήξει το βλέμμα. Έγραψε για σύγχρονους ανθρώπους που ζουν απλά και καθημερινά… πετυχαίνοντας όμως να δει βαθιά μέσα στις ψυχές τους. Αναγνωρίζει, αναλύει και περιγράφει τα εσώψυχα τους, τις αγωνίες, τις ανασφάλειες , τις συμπεριφορές και τα λάθη τους. Χωρίς περιττές λεπτομέρειες, χωρίς βαρύγδουπες διαγνώσεις, χωρίς θεατρικά σκηνικά και αργά κινηματογραφικά πλάνα περιγράφει την καθημερινή ζωή και τα καθημερινά προβλήματα. Μια ζωή όμως που κυλάει γρήγορα και απρόβλεπτα, με τα πάνω και τα κάτω, ενώ αμέτρητα ερωτήματα προκύπτουν συνεχώς και ζητούν απεγνωσμένα απαντήσεις», Διογένης Κοπανάκης, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής.

Ηρακλής Παπαδάκης
Ο Ηρακλής Παπαδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβρη του 1964. Σπούδασε Ηλεκτρονικός, Διακοσμητής και Γραφίστας, αλλά σύντομα έγινε αρθρογράφος και συντάκτης σε εφημερίδες και περιοδικά. Παρακολούθησε παράλληλα, τμήματα Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Από το 2000 ασχολείται με τις Εναλλακτικές Θεραπείες, τις Ανθρωπιστικές Μελέτες και τον Συντονισμό Συστημικής Αναπαράστασης & Εργαστηρίων Προσωπικής Ανάπτυξης. Γράφει διηγήματα, μυθιστορήματα και εργασίες αυτογνωσίας, μελετώντας το τρίπτυχο Σώμα – Πνεύμα – Ψυχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............