Μαγική πρεμιέρα για την θεατρική παράσταση Θεόδωρος Κολοκοτρώνης "Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του" του Γιώργου Α. Χριστοδούλου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Ιουνίου 2021

Μαγική πρεμιέρα για την θεατρική παράσταση Θεόδωρος Κολοκοτρώνης "Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του" του Γιώργου Α. Χριστοδούλου

 Με απόλυτη επιτυχία, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, Αντιδημάρχων και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24/06, η πρεμιέρα της νέας θεατρικής παραγωγής του ΠΣΚΗ, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης "Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του" του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, με τον Κωνσταντίνο Καζάκο στο ρόλο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και την Ιωάννα Γκαβάκου στον ρόλο της μητέρας του-Μάνας Ελλάδας.


Στο ειδυλλιακό κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», το κοινό του Ηρακλείου ταξίδεψε με τη νέα παραγωγή - αφιέρωμα του ΠΣΚΗ για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, μια παράσταση με ιδιαίτερο ιστορικό και κοινωνικό ενδιαφέρον, που αποτυπώνεται μέσα από το θεατρικό κείμενο του Γεώργιου Α. Χριστοδούλου, σε σκηνοθεσία της Γιώτας Κουνδουράκη, σκηνικά και κοστούμια της Πολυτίμης Μαχαίρα, πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Ραφαήλ Πυλαρινού και χορογραφία/κίνηση της Άρτεμις Ιγνατίου.

Αξίζει να τονιστεί ότι το ΠΣΚΗ έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του έργου για μια περίοδο 5 ετών, με σκοπό να ταξιδέψει το θεατρικό έργο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταφέροντας αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο μεταξύ του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και της μητέρας του-Μάνας Ελλάδας, καθώς και την αποτύπωση του ήρωα, ως ήρωα της αρχαίας τραγωδίας που λαμβάνει ευλογία Θεού, γίνεται σύμβολο του απελευθερωτικού αγώνα για τους αγωνιζόμενους Έλληνες του 1821 και θρύλος για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Επόμενη παράσταση του έργου: Σάββατο 26 Ιουνίου, 21:30, στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση για την παράσταση του Σαββάτου 26/6 συνεχίζεται. Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας, αξίας 20 € (γενική είσοδος) ή 10 € (άνεργοι, ΑμεΑ, πολύτεκνοι, φοιτητές, ανήλικοι) από:

· Το Κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης", Τετάρτη έως Κυριακή, από τις 11:00 - 19:00.

· Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 με 15:00 και 17:00 με 20:00.

· Το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00.

· Το viva.gr, ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/theater/kipotheatro-xatzidakis/theodoros-kolokotronis/

Σημειώνεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων από τα παραπάνω σημεία γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και η εξόφληση με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Σε όλες τις εκδηλώσεις του ΠΣΚΗ, εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN | A Star Alliance Member

Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου | ΠΣΚΗ

Ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. παρουσιάζουν το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ένα σύγχρονο κέντρο πολιτισμού και τεχνών, καρπό μιας πολύχρονης και πολυπρόσωπης προσπάθειας, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κρήτης - και όχι μόνο! Περιηγηθείτε ηλεκτρονικά και δείτε όλους τους χώρους του ΠΣΚΣΗ, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.cccc.gr/gr/360.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............