Επιτακτική ανάγκη το νοικοκύρεμα των εθνικών οδών απο τα λουλούδια - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Ιουνίου 2021

Επιτακτική ανάγκη το νοικοκύρεμα των εθνικών οδών απο τα λουλούδια

 A1%2B%25282%2529


Πολλές φορές, για να βγείς έξω από την πόλη για μικρό χρονικό διάστημα, κάνεις μεγάλα ταξίδια με το αυτοκίνητο με πολύ μικρές (για το δικό μου γούστο και ιδιοσυγκρασία) στάσεις για περπάτημα στη φύση... 

IMG_0844

Ακόμα και μέσα από το αυτοκίνητο, όμως, (ακόμα και όταν οδηγώ εγώ καμιά φορά) το μάτι μου δεν σταματάει να σκανάρει τριγύρω για λουλούδια και φυτά, δέντρα και θάμνους.
 Τα αγαπώ αυτά τα φυτά του δρόμου, και σταματώ κάθε που βλέπω κάτι - που να με εμπνέει, που να μην έχω ξαναδεί, που είναι το πρώτο που βλέπω για την εποχή...

A1%2B%25281%2529

Τα αγαπώ γιατί κοσμούν το δρόμο που διαβαίνω - που διαβαίνουμε - και δεν νοιάζονται εάν τα βλέπουμε ή  τα θαυμάζουμε ή όχι. Είναι απλά εκεί, προσιτά στο μάτι και στο χέρι μας, και χαρίζουν την ομορφιά και τις ιδιότητές τους αφιλοκερδώς, ανυστερόβουλα και γενναιόδωρα, όπως πάντοτε η φύση.

IMG_5664

Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει ένα γενικό νοικοκύρεμα στη νέα εθνική οδό και όχι σε μερικά μόνο σημεία. Οργανωμένα συνεργεία να κλαδέψουν τα κλαδιά δέντρων που εμποδίζουν την ορατότητα στους οδηγούς, να καθαριστούν τα διάφορα απορρίμματα σε όλο το μήκος της καθώς επίσης και οι θάμνοι που έχουν φυτρώσει στα πλάγια όλης της νησίδας.

IMG_5665


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............