Μεγάλη ανταπόκριση στη δράση του Δήμου Μαλεβιζίου «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Οικογένεια» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Ιουνίου 2021

Μεγάλη ανταπόκριση στη δράση του Δήμου Μαλεβιζίου «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Οικογένεια»

 Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στη δράση του Δήμου Μαλεβιζίου, «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Οικογένεια» που είχε στόχο τη στήριξη του Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου


Οι εκατοντάδες ζωγραφιές των παιδιών των δημοτικών σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου ξεχείλισαν με χρώματα, χαμόγελα και πολύ αγάπη, στη δράση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας.

Η δράση «Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Οικογένεια» οργανώθηκε από την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου, Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη με τη στήριξη της Αντιδημάρχου Παιδείας Χρύσας Λυρώνη – Πάγκαλου και είχε στόχο αφενός να προβάλει τη σημασία της οικογένειας ,αφετέρου να ενισχύσει το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου.

Για κάθε ζωγραφιά των μικρών μαθητών οι χορηγοί έδιναν ένα ευρώ για την στήριξη του Παιδικού Χωριού SOS. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν έχουν ήδη έχουν παραδοθεί στη διοίκηση του Παιδικού Χωριού SOS Ηρακλείου.

Οι μικροί μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου έδειξαν με τις ζωγραφιές τους την αγάπη τους για τις οικογένειες τους και παράλληλα τα αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς προς τα παιδιά που βρίσκουν την θαλπωρή και τη ζεστασιά της οικογένειας στο Παιδικό Χωριό SOS Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............