Τα Μάρμαρα Ή Διαλισκάρι Η Μικρή Απομονωμένη Παραλία Με Βοτσαλάκι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Ιουνίου 2021

Τα Μάρμαρα Ή Διαλισκάρι Η Μικρή Απομονωμένη Παραλία Με Βοτσαλάκι

 M10

Τα Μάρμαρα ή Διαλισκάρι είναι μια μικρή απομονωμένη παραλία με βοτσαλάκι, που σχηματίζεται στην έξοδο του επιβλητικού φαραγγιού της Αράδαινας στην περιοχή των Σφακίων. Βρίσκεται 85km νότια των Χανίων και 5km δυτικά του Λουτρού. Αποτελεί την παραλία που ξαποσταίνουν κυρίως όσοι περνούν το φαράγγι της Αράδαινας. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλοί επισκέπτες που έρχονται με καραβάκι από το Λουτρό.
M9
Η περιοχή καλύπτεται από άσπρους λείους βράχους, όπου μπορείτε να ξαποστάσετε. Εξ ου και το όνομα της παραλίας. Τα Μάρμαρα βρίσκονται σε απόσταση 60' (περπάτημα) από τον κοντινότερο οικισμό, το Λύκο και 75' από το Λουτρό. Δεν υπάρχουν δρόμοι εδώ, άρα ο μόνος τρόπος να έρθετε είναι με τα πόδια ή με καραβάκι. Το καλοκαίρι εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια για τα Μάρμαρα από το λιμάνι του Λουτρού.
M8
Στην παραλία υπάρχει μια ταβέρνα που συνήθως ξεκουράζονται όσοι κατεβαίνουν από την Αράδαινα, περιμένοντας το καράβι από το Λουτρό. Αν διαμένετε στην περιοχή του Λουτρού, τότε η πεζοπορία στην νότια μεριά του φαραγγιού από την μεριά των Μαρμάρων, θα μπορούσε να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή.
M7

M1

M2

M3

M4

M5

M6

ΠΗΓΗ: http://www.cretanbeaches.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............