Αεροπορική σύνδεση του Βόλου και του Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιουνίου 2021

Αεροπορική σύνδεση του Βόλου και του Ηρακλείου

 Μία νέα, πολλά υποσχόμενη, αεροπορική σύνδεση ξεκινά σε λίγες ημέρες και φέρνει πολύ κοντά δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας τον Βόλο και το Ηράκλειο.


Με το σύνθημα «Μία πτήση - Αμέτρητες επιλογές στην Κρήτη και την Κεντρική Ελλάδα !!!» παρουσιάστηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Βόλου, στην Νέα Αγχίαλο από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και τον πρόεδρο της Sky Express Θεόδωρο Κροκίδα η νέα γραμμή Βόλος-Ηράκλειο-Βόλος.

Η νέα αεροπορική γραμμή ξεκινά την Τρίτη 15 Ιουνίου. Θα εκτελούνται σε εβδομαδιαία βάση δύο δρομολόγια μεταξύ Βόλου και Ηρακλείου με το κόστος του εισιτηρίου να ξεκινά από 39,30 ευρώ.

Τα δρομολόγια που θα εκτελούνται είναι: κάθε Τρίτη αναχώρηση από Βόλο 22:40 μ.μ. και άφιξη 00:10 π.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης και κάθε Παρασκευή αναχώρηση από Βόλο 10:55 π.μ. και άφιξη 12:15 μ.μ. αντίστοιχα.

Στην τελετή παρουσίασης της νέας αεροπορικής γραμμής, που έγινε στο τέρμιναλ του υπερσύγχρονου αεροδρομίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το Κρατικό Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, διεθνώς αναφερόμενο στην συντομογραφία στην ΙΑΤΑ, ως αεροδρόμιο Βόλου, δεν είναι μόνο το αεροδρόμιο της Μαγνησίας, αλλά το αεροδρόμιο της Θεσσαλίας, το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας και θα ήθελα να σας προτρέψω να στηρίξετε τη συγκεκριμένη γραμμή, να ενημερώσετε το επιβατικό κοινό ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ούτως ώστε το δρομολόγιο Βόλος-Ηράκλειο-Βόλος να συνεχίσει να υπάρχει και πέραν της θερινής περιόδου, να ανθίσει και γιατί όχι να δείξουμε ότι η Κεντρική Ελλάδα και το Αεροδρόμιο Βόλου έχουν δύναμη. Η δύναμη αυτή είμαστε όλοι εμείς».

ΠΗΓΗ www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............