Ανακοίνωση για τα ΚΕΠ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαΐου 2021

Ανακοίνωση για τα ΚΕΠ


Στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου λειτουργεί το ΚΕΠ που εξυπηρετούσε τους πολίτες στην οδό Ανδρόγεω, το οποίο έχει κλείσει λόγω εργασιών συντήρησης. Η είσοδος του ΚΕΠ είναι επί της Λεωφόρου Πλαστήρα.


Υπενθυμίζεται ότι σε όλα τα ΚΕΠ η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 7.30 έως 15.00.

Λόγω της υγειονομικής κατάστασης η προσέλευση των πολιτών γίνεται αυστηρά κατόπιν τηλεφωνικής προ συνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις τους και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται, χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή, τα αναγκαία αιτήματα.

Η διενέργεια του γνησίου της υπογραφής γίνεται χωρίς ραντεβού, εφόσον κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή προσέλευσης είναι δυνατή η είσοδός τους στο ΚΕΠ.

Επίσης, χωρίς ραντεβού εξυπηρετούνται οι πολίτες που προσέρχονται για τον καθορισμό ραντεβού για εμβολιασμό καθώς και όσοι προσέρχονται για την έκδοση προσωρινού ΑΜΚΑ, αφού πρόκειται για διαδικασία άμεσα συναρτώμενη με αυτή του εμβολιασμού και τέλος για έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού.

Ακόμη γίνεται γνωστό ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματα του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ)/ΟΠΕΚΑ . Η διαδικασία διενεργείται στα ΚΕΠ με ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............