Αεροδρόμιο Καστελλίου: Να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα ζητούν οι Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαΐου 2021

Αεροδρόμιο Καστελλίου: Να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα ζητούν οι Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 Κοινή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών


Την αναγκαιότητα άμεσης εκτέλεσης έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στην ευρύτερη περιοχή που κατασκευάζεται το νέο αεροδρόμιο Καστελλίου, αναδεικνύουν με Ερώτηση που κατέθεσαν προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, με τη συνυπογραφή του Τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Παππά.

Στην Ερώτηση γίνεται αναφορά στα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή τον περασμένο χειμώνα και οδήγησαν στην κήρυξη των Δ.Ε Καστελλίου και Θραψανού του Δήμου Μινώα Πεδιάδας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και τονίζεται η επιτακτική ανάγκη εκτέλεσης έργων αντιπλημμυρικής προστασίας.

Οι Βουλευτές, καυτηριάζουν επίσης το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει σχετικός σχεδιασμός από πλευράς του Υπουργείου για την προώθηση των σχετικών μελετών και έργων - σε συνέχεια και σε αντιστοιχία των έργων του αεροδρομίου - και με δεδομένη την κρισιμότητα της κατάστασης, ζητούν να δρομολογηθούν άμεσα όλα τα κατάλληλα έργα, έτσι ώστε να θωρακιστεί η ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............