Πρόσκληση για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Μαλεβιζίου για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαΐου 2021

Πρόσκληση για συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Μαλεβιζίου για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

 Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής έχει καθιερωθεί στις 21 Ιουνίου με αφορμή τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου (θερινό ηλιοστάσιο).


Ο Δήμος Μαλεβιζίου αγκαλιάζει τη διεθνή αυτή πρωτοβουλία και φιλοδοξεί, η πόλη του Γαζίου καθώς και δημοτικά διαμερίσματα να πλημμυρίσουν από ήχους και μουσικές.

Στόχος είναι σε κεντρικά σημεία του δήμου, αλλά και σε πλατείες δημοτικών διαμερισμάτων να στηθεί μία μεγάλη μουσική γιορτή.

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα επαγγελματικά και ερασιτεχνικά , που εκπροσωπούν όλα τα είδη της μουσικής -παραδοσιακή, τζαζ, έντεχνη, έθνικ, ροκ, ηλεκτρονική, και κλασική καλούνται να πάρουν μέρος σε αυτό το μουσικό πανηγύρι και να γιορτάσουν μαζί με τους κατοίκους και τους επισκέπτες, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διάδοσης της COVID-19.

Φιλοδοξία του Δήμου Μαλεβιζίου είναι, οι εκδηλώσεις που θα γίνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής να μην είναι απλώς ένα κορυφαίο μουσικό γεγονός που προσφέρεται δωρεάν σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις, αλλά να είναι ανοιχτές σε όποιον θέλει να συμμετάσχει ενεργά.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλοντας να προβάλει τους ντόπιους καλλιτέχνες καλεί, μουσικά σχήματα ερασιτεχνικά αλλά και επαγγελματικά καθώς και μεμονωμένους καλλιτέχνες να συμμετέχουν στην προσπάθεια για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Όσοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στο Δήμο Μαλεβιζίου μπορούν να υποβάλλουν το αίτημα τους ηλεκτρονικά στο ekoutsogiannaki@malevizi.gr., μέχρι και την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............