«Καθαρά Χανιά: Ραντεβού στο σπίτι σας»: Ο Δήμος Χανίων και η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. ενημερώνουν για τη σωστή διαδικασία απόρριψης ογκωδών αντικειμένων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαΐου 2021

«Καθαρά Χανιά: Ραντεβού στο σπίτι σας»: Ο Δήμος Χανίων και η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. ενημερώνουν για τη σωστή διαδικασία απόρριψης ογκωδών αντικειμένων

 Ο Δήμος Χανίων και η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. υπενθυμίζουν στο κοινό τη σωστή διαδικασία που πρέπει να ακολουθούν οι πολίτες για την απόρριψη των ογκωδών αντικειμένων που δε χρειάζονται.


Μέσα από ένα βίντεο που συμμετέχουν εργαζόμενοι που καθημερινά φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης, τονίζεται ότι «η καθαριότητα του Δήμου μας, είναι υπόθεση όλων μας».

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 28213 41777: πριν το πετάξεις, πάρε τηλέφωνο και προγραμμάτισε την ημέρα αποκομιδής, έξω από την πόρτα σου. Σεβόμαστε τον δημόσιο χώρο, το περιβάλλον και τους εργαζόμενους συμπολίτες μας στις υπηρεσίες καθαριότητας.

Όπως δήλωσε και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Χανίων, Μιχάλης Τσουπάκης, «όλοι μαζί, κρατάμε την πόλη καθαρή. Για έναν καθαρό Δήμο, για τα Χανιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............