Εγκαινιάστηκε το σημείο διεξαγωγής rapid test στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης - Άγιος Μηνάς - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2021

Εγκαινιάστηκε το σημείο διεξαγωγής rapid test στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης - Άγιος Μηνάς

 Ένα ακόμα σταθερό σημείο για την δωρεάν διεξαγωγή rapid test ανίχνευσης του Covid-19 εγκαινιάστηκε την Τρίτη 20 Απριλίου στο κέντρο του Ηρακλείου. Και συγκεκριμένα, στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης (Άγιος Μηνάς), όπου τοποθετήθηκε οικίσκος προκειμένου όσοι δημότες το επιθυμούν να έχουν την δυνατότητα υποβολής σε rapid test από το προσωπικό του ΕΟΔΥ, καθημερινά (και τις Κυριακές), από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους.


Υπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργεί αντίστοιχο σημείο στην Πλατεία Ελευθερίας. Και τα δυο σημεία δημιουργήθηκαν με την συνεργασία του ΕΟΔΥ, της 7ης ΥΠΕ, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου και ειδικά για το σημείο στην Αγία Αικατερίνη, με την συμπαράσταση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Τον νέο σταθμό διεξαγωγής rapid test επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ρένα Παπαδάκη και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Γιώργο Καραντινό. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν επίσης ο Επίσκοπος Κνωσού κ. Πρόδρομος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Βαμβακάς, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη και ο επικεφαλής των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Μαματζάκης.

Ο Δήμαρχος τόνισε σχετικά: «Θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμα όπλα στην μάχη κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του covid – 19 τους συνεχείς ελέγχους. Για αυτόν τον λόγο συνεργαστήκαμε στην δημιουργία και δεύτερου σταθερού σημείου διεξαγωγής rapid test, προκειμένου να διευκολύνουμε όσους δημότες επιθυμούν να ελεγχθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............