Αόρατοι οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων για την Κυβέρνηση - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2021

Αόρατοι οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων για την Κυβέρνηση

 Στην κινητοποίηση Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης

 


Στην πρωτότυπη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 20/04 στην πλ. Ελευθερίας τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου, συμμετείχε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

 

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε για μια ακόμα φορά με τους γυμναστές εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον αγώνα τους και σε δήλωσή του ανέφερε: «Οι άνθρωποι του χώρου της εκγύμνασης, οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, είναι επί μήνες αόρατοι για την Κυβέρνηση. Παρά το ότι είναι ένας από τους πλέον πληττόμενους κλάδους και τα γυμναστήρια βρίσκονται για πολλούς μήνες σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας, τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα για την, υποτιθέμενη, στήριξή τους, έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή. Γι’ αυτό και καλούμε για πολλοστή φορά την Κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει ο κλάδος, να δείξει τη στοιχειώδη ευαισθησία και να προχωρήσει σε στοχευμένα μέτρα ενίσχυσής τους. Έστω και την ύστατη στιγμή.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............