Συντονισμένες εργασίες πρασίνου σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους από το Δήμο Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2021

Συντονισμένες εργασίες πρασίνου σε οδούς και κοινόχρηστους χώρους από το Δήμο Μαλεβιζίου

 Εκτεταμένοι καθαρισμοί και αποψιλώσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εργασιών πρασίνου, που έχει διαμορφώσει και εκτελεί ο Δήμος Μαλεβιζίου το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια οχημάτων και πεζών. 


Υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γρηγόρη Περισυνάκη σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Συντονισμού Τοπικών Κοινοτήτων Χαράλαμπο Κουτσογιάννη και τους κατά τόπους Προέδρους των Συμβουλίων κοινότητας τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες παρεμβάσεις στην περιοχή του Γαζίου. Παρόντες στις εργασίες είναι και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης με τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Άσπρη και μέλη του συμβουλίου.

Αύριο τα συνεργεία πρασίνου του Δήμου Μαλεβιζίου πρόκειται να παρέμβουν στην Τύλισο, ενώ αντίστοιχες εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους οικισμούς του Δήμου. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί παρεμβάσεις πρασίνου σε Μάραθος και Δαμάστα, με την παρουσία των Προέδρων των Συμβουλίων Φάνη Κοκκινάκη και Κώστα Μαυράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............