Ο Βόσκαρης - Βασίλης Μπισμπίκης στη νέα μεγάλη παραγωγή του Mega που θα γυριστεί στη Μεγαλόνησο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Απριλίου 2021

Ο Βόσκαρης - Βασίλης Μπισμπίκης στη νέα μεγάλη παραγωγή του Mega που θα γυριστεί στη Μεγαλόνησο

 Με γοργούς ρυθμούς και πλώρη για Mega ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο σκηνοθέτης του «Νησιού», που ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία δραματικής σειράς στην ελληνική τηλεόραση.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σκηνοθέτης έχει ήδη εξασφαλίσει ένα πολύ δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο για τη σειρά που θα μεταδοθεί και αναμένεται να καθηλώσει την προσεχή τηλεοπτική σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι, το οποίο ήδη ξεδιπλώνει με επιτυχία τα πρώτα του χαρτιά στην παραγωγή υψηλού επιπέδου ελληνικής μυθοπλασίας. Πρωταγωνιστής της σειράς θα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, που φέτος καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ως ο απόλυτος κακός στις «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος φυσικά δεν είναι άλλος από τον Μάνο Βόσκαρη.


Στο πλευρό του θα βρεθεί μια ιδιαίτερα γοητευτική ηθοποιός, έπειτα από τηλεοπτική απουσία 14 ετών. Πρόκειται για τη Μαρίνα Καλογήρου, η οποία συμφώνησε με το σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη μέσω της νέας σειράς  μυστηρίου που έχει προσωρινό τίτλο εργασίας (πιθανόν να κρατηθεί στη συνέχεια) «Κομάντα και Δράκοι».


Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Καλογήρου ήταν στη σειρά «Τελευταία παράσταση», όπου υποδύθηκε την Έλλη Λαμπέτη σε νεαρή ηλικία, δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συναντηθεί καλλιτεχνικά με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, καθώς είχε επιλεγεί ως πρωταγωνιστής στη σειρά «Η λέξη που δεν λες», που προβλήθηκε στον Alpha. Τα γυρίσματα για το νέο σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο στην Κρήτη.Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 7 Απριλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............