Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Απριλίου 2021

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

 Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας συμπίπτει και τούτη τη χρονιά με την οικουμενική κρίση που επέφερε η πανδημία. Οι πρωτόγνωρες διαστάσεις που έλαβε αυτό το γεγονός, υπερβαίνοντας σύνορα και κράτη, έθεσαν τις κοινωνίες σε οριακή κατάσταση, και τα συστήματα υγείας, παντού, κάτω από αφόρητες πιέσεις.


Η ιατρική κοινότητα, διεθνώς, ανέλαβε την ύψιστη αποστολή αντιμετώπισης της πανδημίας, και διάσωσης της ανθρωπότητας. Οφείλουμε ευγνωμοσύνη προς το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της πατρίδας μας, που αποτελεί την εμπροσθοφυλακή αυτής της καθοριστικής μάχης. Οι πραγματικά ηρωικές προσπάθειές τους, ο καθημερινός, δύσκολος αγώνας τους, μας κάνουν υπερήφανους.

Χωρίς κανέναν εφησυχασμό, με υπευθυνότητα, αυτοπειθαρχία, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας των ειδικών, και με την διέξοδο που προσφέρει ο εμβολιασμός του πληθυσμού, ο οποίος θα ανακόψει τις επιπτώσεις της πανδημίας, οφείλουμε να προχωρήσουμε, ως την ημέρα που θα έχει εξαλειφθεί αυτός ο κίνδυνος, και η ζωή όλων μας θα επανέλθει στην κανονικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............