Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Απριλίου 2021

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου

 Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης κοινωνικών προγραμμάτων για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες πληθυσμού διένειμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 184 οικογένειες (458 μέλη).


Παράλληλα, ενισχύθηκαν και οι παρακάτω κοινωνικές δομές:

  1. Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας»
  2. Κέντρο Ειδικών Παιδιών, Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων «Ζωοδόχος Πηγή»
  3. Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή»
  4. Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Παιδιών με Νεοπλασία «Ηλιαχτίδα»
  5. Σύλλογος Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ηρακλείου και Αθλητών ΑΜΕΑ
  6. Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ανδρέου και Μαρίας Καλοκαιρινού

Η διανομή των προϊόντων έγινε βασιζόμενη σε κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που προέκυψαν από τη διενέργεια των αντίστοιχων κοινωνικών ερευνών. Οι συγκεκριμένες οικογένειες δεν ήταν ωφελούμενες από κανένα άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγεία και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τον κ. Αντώνη Σφακιανάκη (ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΜΙΝΘΟΣ) για την προσφορά του σε προϊόντα γιαουρτιού στις ωφελούμενες οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............