Oικονομική ενίσχυση της ΔΕΠΑΝΑΛ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Φεβρουαρίου 2021

Oικονομική ενίσχυση της ΔΕΠΑΝΑΛ

 H ΔΕΠΑΝΑΛ είναι μια εταιρεία του Δήμου Ηρακλείου που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία και χρειάζεται οικονομική στήριξη.


Η Δημοτική Αρχή συνέταξε μια στοιχειοθετημένη πρόταση, η οποία συνοδευόταν από την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας, για το ύψος αυτής της ενίσχυσης.  


Ορισμένες παρατάξεις της αντιπολίτευσης υπερψήφισαν μια άλλη πρόταση, για μικρότερη οικονομικά ενίσχυση,  η οποία δεν συνοδευόταν από την ανάλογη εισήγηση των υπηρεσιών, ως θα όφειλε βάση του νόμου, κατά την εκτίμηση της Δημοτικής Αρχής.


Στο Δημοτικό Συμβούλιο, πέρασε με πλειοψηφία, η δεύτερη πρόταση.  


Η Δημοτική  Αρχή και η ΔΕΠΑΝΑΛ, με αίσθημα ευθύνης, πρωτίστως απέναντι στις οικογένειες των εργαζομένων στην εταιρεία, προσέφυγαν στην επιτροπή του άρθρου 152, όπως είχαν κάθε δικαίωμα, εναντίον της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία με την σειρά της είχε επικυρώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με αυτόν τον τρόπο θα κριθεί η νομιμότητα της συγκεκριμένης απόφασης. Και ασφαλώς η Δημοτική Αρχή θα σεβαστεί την κρίση της επιτροπής.


Φανταζόμαστε ότι τούτο αποτελεί επιθυμία όλων των δημοτικών παρατάξεων: οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι σύννομες. 

Όλα τα άλλα, περί «αντιδημοκρατικών ενεργειών» κλπ. δεν χρήζουν καν σχολιασμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............