Εγγραφο στον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια απέστειλε ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Φεβρουαρίου 2021

Εγγραφο στον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια απέστειλε ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης

 Μετά την ανακοίνωση ότι οι εμβολιασμοί των πολιτών ηλικίας 60-64 ετών θα γίνονται στον Αγ. Νικόλαο, ο Δήμαρχος Σητείας έστειλε το παρακάτω έγγραφο στον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια:


Κύριε Υπουργέ,

Εντός του μήνα και συγκεκριμένα την 15η Φεβρουαρίου ξεκινά η διαδικασία εμβολιασμού για τους πολίτες 60-64 ετών, με αποκλειστικό εμβολιαστικό κέντρο την ΤΟΜΥ Αγ. Νικολάου για όλους τους πολίτες του  νομού Λασιθίου.

Δημιουργεί απορίες και εύλογα ερωτηματικά η ανωτέρω απόφαση, που αναγκάζει μεγάλο πληθυσμιακό κομμάτι να μετακινηθεί πέραν των εβδομήντα χλμ. σε μια περιοχή η οποία βρίσκεται σε καθεστώς πολύ αυξημένου κινδύνου και έκτακτων περιοριστικών μέτρων, όταν στο Νοσοκομείο Σητείας διενεργούνται  χωρίς πρόβλημα οι μέχρι τώρα εμβολιασμοί και υπάρχει η διαβεβαίωση της επάρκειας προσωπικού και υποδομών για επέκταση της εμβολιαστικής αλυσίδας και σε άλλες ηλικιακές ομάδες.

Κύριε Υπουργέ,

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και του περιορισμού των μετακινήσεων, παρακαλούμε να επανεξετάσετε την απόφασή σας, ώστε να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία από πλευράς του Νοσοκομείου Σητείας για την απρόσκοπτη διαδικασία εμβολιασμού όλων των δημοτών μας από τις Υπηρεσίες Υγείας του Δήμου μας.

 

                                                                                           Ο Δήμαρχος Σητείας

                                                                                            Γιώργος Ζερβάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............