Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με ιδιοκτήτες γυμναστηρίων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

 Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, γνωστοποίησαν στο Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, εκπρόσωποι τους ,στη διάρκεια συνάντησης που είχαν το πρωί της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου στη Λότζια.


Όπως μετέφεραν στο Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά, τα γυμναστήρια είναι κλειστά από τον περασμένο Νοέμβριο και η οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί είναι ανυπολόγιστη.

Στο πλαίσιο των αιτημάτων που θέτουν, ζητούν από την Δημοτική Αρχή να πιέσει την κυβέρνηση προκειμένου να επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε αναστολή ,ανά γεωγραφική περιφέρεια εφόσον το επιτρέπει η επιδημιολογική εικόνα της κάθε περιοχής .Μάλιστα έκαναν αναφορά για «οικιακά» και υπόγεια γυμναστήρια τα οποία λειτουργούν αυτή την περίοδο στο Ηράκλειο και δεν μπορούν να ελεγχθούν για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό και την παραοικονομία.

Ακόμη ζητούν την απαλλαγή πληρωμής των δημοτικών τελών για όσο διάστημα παραμένουν κλειστά, μέτρο που έχει ψηφιστεί αλλά δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου σε ότι έχει να κάνει με την απαλλαγή πληρωμής των δημοτικών τελών, δεσμεύτηκε να εξετάσει μέσω της ΚΕΔΕ, τους λόγους για τους οποίους δεν έχει τεθεί ακόμα σε ισχύ η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των ιδιοκτητών γυμναστηρίων Ηρακλείου Δημήτρης Δακανάλης, Γιώργος Βισκαδουράκης και Σωτήρης Τριγώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............