Διάνοιξη δρόμων και προπαρασκευαστικές εργασίες για την δημιουργία παιδικής χαράς στο Ασήμι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Ιανουαρίου 2021

Διάνοιξη δρόμων και προπαρασκευαστικές εργασίες για την δημιουργία παιδικής χαράς στο Ασήμι


Τακτοποιώντας εκκρεμότητες πολλών ετών, η δημοτική αρχή προχωράει στην διάνοιξη οδών και στην υλοποίηση παρεμβάσεων που προβλέπονται στο Σχέδιο Πόλεως του Ασημίου. Στο πλαίσιο αυτό και με την στήριξη δημοτών μας, που εμπιστεύτηκαν την δημοτική αρχή παραχωρώντας τμήματα της περιουσίας τους, ξεκίνησαν οι εργασίες διάνοιξης δρόμων και διαμόρφωσης του χώρου στον οποίο θα δημιουργηθεί μια σύγχρονη παιδική χαρά, που θα απολαμβάνουν οι κάτοικοι του Ασημίου και ειδικότερα τα παιδιά και οι οικογένειές τους.

 


Σημειώνεται ότι για την δημιουργία παιδικής χαράς στο Ασήμι, που αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, η δημοτική αρχή έχει ήδη διασφαλίσει την σχετική χρηματοδότηση, από έσοδα του Δήμου. Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει το επόμενο διάστημα, μετά την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού. Στο σημείο των εργασιών, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης, ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης.

 


«Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, υλοποιούμε τον σχεδιασμό μας, με στόχο την δημιουργία ενός υποδειγματικού χώρου αναψυχής για τα παιδιά και τους γονείς, στο Ασήμι. Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες μας που στήριξαν εμπράκτως αυτήν την προσπάθεια, παραχωρώντας τις απαραίτητες εκτάσεις και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου να τους ανταμείψουμε, με μια παιδική χαρά που θα αποτελεί «κόσμημα» για την περιοχή» τόνισε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............