Το λιανεμπόριο πληρώνει το τίμημα της κυβερνητικής ανικανότητας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Ιανουαρίου 2021

Το λιανεμπόριο πληρώνει το τίμημα της κυβερνητικής ανικανότητας

 Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση της Κυβέρνησης της ΝΔ για την παράταση του lockdown στον τομέα του λιανεμπορίου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 ​«Η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με αποσπασματικά και επί της ουσίας ανώφελα μέτρα, χωρίς ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αποτέλεσμα αυτής της αλλοπρόσαλλης πολιτικής, είναι ο κόσμος του λιανεμπορίου, οι πολύ μικρές, μικρές και ΜμΕ επιχειρήσεις της χώρας, να αναγκάζονται να παραμείνουν κλειστές, πληρώνοντας ακριβά το τίμημα της κυβερνητικής ανικανότητας. Καλούμε για πολλοστή φορά την Κυβέρνηση να αφουγκραστεί τους κοινωνικούς εταίρους και τους φορείς της αγοράς.


 Να αναλάβει τις ευθύνες της, να στηρίξει τις ΜμΕ που κινδυνεύουν με λουκέτο και να ενισχύσει, έστω και τώρα, τον εμπορικό κόσμο μ’ ένα γενναίο πρόγραμμα που θα είναι ικανό να διατηρήσει ζωντανές τις επιχειρήσεις και τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας. Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες, όχι μόνο για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας, αλλά και για την επιβίωση εκατοντάδων χιλιάδων επαγγελματιών και εμπόρων. Για τους οποίους, δυστυχώς, δεν υπάρχει εμβόλιο!».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............