Αξιόλογα συμπεράσματα από τις τρεις εκπομπές του 100% Broadcasting που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Πέμπτη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Ιανουαρίου 2021

Αξιόλογα συμπεράσματα από τις τρεις εκπομπές του 100% Broadcasting που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Πέμπτη

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εξαιρετική απήχηση το πρώτο εβδομαδιαίο 100% Broadcasting, η Web TV που δημιούργησε το 100% Hotel Show, συστήνοντας στο κοινό τις τρεις εκπομπές με τις οποίες προσφέρει εξειδικευμένο ενημερωτικό περιεχόμενο στους επαγγελματίες του Τουρισμού.


Το 100% Broadcasting, από την πρώτη ήδη εμφάνισή του, κατέθεσε το “στίγμα” του καλύπτοντας εξειδικευμένη θεματολογία και δημιουργική ανταλλαγή απόψεων, ενώ κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων εκπομπών του, διερευνήθηκαν ζητήματα και προέκυψαν αξιόλογα και χρήσιμα συμπεράσματα για τα Ξενοδοχεία και την προετοιμασία τους για την επερχόμενη τουριστική σαιζόν.

Αναλυτικότερα:

100% Trends & Innovations

Το θέμα του πρώτου session ήταν “Πώς επηρεάζεται η Αρχιτεκτονική και το Design των Χώρων Φιλοξενίας από τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η πανδημία”, και φιλοξένησε τους Λουκά Μπομπότη (Bobotis+Bobotis Architects), Μαίρη Σφυράκη (ATN Constructions) και Βασίλη Καραβά (Airtec).

Κατά τη διάρκειά του, δόθηκαν απαντήσεις στο Γιατί πρέπει τα ξενοδοχεία να επενδύσουν σε μια ανακαίνιση και στο Πώς μπορεί να γίνει αυτό, ιδιαίτερα εν μέσω των επιπτώσεων που δημιουργεί ο covid, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών χωρίς να χαθεί η αίσθηση της φιλοξενίας και η χαρούμενη διάθεση που (πρέπει να) συνοδεύει τις διακοπές. Παράλληλα, αναφέρθηκαν οι νέες τάσεις που δημιουργεί η πανδημία στη Μελέτη και τη Σχεδίαση Χώρων Φιλοξενίας, ενώ μεταφέρθηκε και το “κλίμα” που επικρατεί στον κλάδο αυτή τη στιγμή, σε ό,τι αφορά Ανακαινίσεις και Κατασκευές Ξενοδοχείων. Δείτε το βίντεο από το 100% Trends & Innovations

100% Hospitality Person

Καλεσμένος στο δεύτερο session ήταν ο κύριος Μιχάλης Τοανόγλου, Καθηγητής Τουρισμού SIHOM στο Πανεπιστήμιο Woosong στη Nότια Κορέα. Η εκπομπή ασχολήθηκε με την πολυδιάστατη επαγγελματική του διαδρομή στον χώρο του Τουρισμού (από Στέλεχος και Επιχειρηματίας της δράσης έως Ακαδημαϊκός, ενώ ενδιάμεσα "έτρεξε" στην πράξη και DMO) και διερεύνησε τον ρόλο που αυτή διαδραμάτισε στις σημερινές του απόψεις για τρέχοντα ζητήματα που επηρεάζουν το εγχώριο τουριστικό προϊόν, όπως το (εξαιρετικά επίκαιρο) DMO (Destination Management Organization) και η Τουριστική Εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Επίσης, ο κύριος Τοανόγλου ανέλυσε την ιδέα πίσω από την ομάδα Flatod-19 (όντας ο ίδιος εκ των ιδρυτών της), και τις απόλυτα ρεαλιστικές, όσο και επίκαιρες προτάσεις της όσον αφορά τη διαχείριση προορισμών σε περιβάλλον Covid-19, ενώ στη συζήτηση παρενέβη και ο κύριος Δημήτρης Βασιλείου, συνιδρυτής του Flatod-19. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............