Λειτουργεί ξανά το αναψυκτήριο στο Πάρκο Γεωργιάδη για take away - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Δεκεμβρίου 2020

Λειτουργεί ξανά το αναψυκτήριο στο Πάρκο Γεωργιάδη για take away

 Ξεκίνησε εκ νέου η λειτουργία του αναψυκτήριου στο Πάρκο Γεωργιάδη. Το αναψυκτήριο, το οποίο ανακαίνισε και έχει αναλάβει την λειτουργία του η ΔΕΠΑΝΑΛ, θα προσφέρει μόνο υπηρεσίες take away, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα (τις ημέρες που ο καιρός είναι βροχερός θα κλείνει στις 5).


Στο Πάρκο προκειμένου να δει το ανακαινισμένο αναψυκτήριο βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη, τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αναστασάκη, Κώστα Βαρδαβά, Μαρία Καναβάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνο Παττακό.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Μετά την ανακαίνιση του Πάρκου Γεωργιάδη, το οποίο ήδη ο κόσμος έχει αγκαλιάσει, πλέον λειτουργεί και το ανακαινισμένο αναψυκτήριο, προσφέροντας take away στους επισκέπτες του χώρου.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΔΕΠΑΝΑΛ η οποία ολοκλήρωσε γρήγορα και έντεχνα τις εργασίες στο αναψυκτήριο, καθώς και όλους όσους συνεισέφεραν και συνεισφέρουν ώστε το Πάρκο να είναι σήμερα σε άριστη κατάσταση – από τις υπηρεσίες του Δήμου έως και τους δημότες που το χρησιμοποιούν και το προσέχουν.

Εύχομαι οι συνθήκες να επιτρέψουν σύντομα το αναψυκτήριο - όπως και όλα τα καταστήματα εστίασης της πόλης - να λειτουργήσει κανονικά, ώστε να εξελιχθεί ξανά σε σημείο συνάντησης και αναψυχής για όλους τους Ηρακλειώτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............