Συναντήσεις Δημάρχου και Αντιδημάρχων Χερσονήσου στην Αθήνα για την αποκατάσταση των υποδομών από τη θεομηνία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Δεκεμβρίου 2020

Συναντήσεις Δημάρχου και Αντιδημάρχων Χερσονήσου στην Αθήνα για την αποκατάσταση των υποδομών από τη θεομηνία

 Διαδοχικές συναντήσεις στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και στο Υπουργείο Εσωτερικών είχαν χθες στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος και οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού, Τεχνικών Έργων και Απασχόλησης, Κωνσταντίνος Αναστασάκης και Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού και Άρδευσης, Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης, προκειμένου να καταθέσουν τεχνικά δελτία μελετών και έργων που απαιτούνται για την επούλωση των πληγών της πρόσφατης θεομηνίας και την ανάπτυξη του τόπου.

Έθεσαν υπόψη του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή το φλέγον ζήτημα της όσο το δυνατόν αμεσότερης αποκατάστασης των εκτεταμένα πληγεισών υποδομών του Δήμου Χερσονήσου και έγινε αναλυτική έκθεση της υφιστάμενης κατάστασης. Ακολούθησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος μάλιστα είχε επισκεφθεί το Δήμο αμέσως μετά την καταστροφή. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, υποβλήθηκαν δύο τεχνικά δελτία, για την αποκατάσταση των υποδομών και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο παραλιακό μέτωπο.

Στη συνέχεια, στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, ο οποίος επίσης έχει ιδία αντίληψη καθώς επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές, κατατέθηκαν δύο ακόμα τεχνικά δελτία, για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας, αλλά και για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων άρδευσης.

Οι πολιτικοί προϊστάμενοι ανανέωσαν τη δέσμευσή τους για άμεσες δράσεις στήριξης των δημόσιων υποδομών που υπέστησαν τεράστιες καταστροφές, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους πληγέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............