Αυτό είναι το πιστοποιητικό του εμβολιασμού -Ποια στοιχεία αναγράφει - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

29 Δεκεμβρίου 2020

Αυτό είναι το πιστοποιητικό του εμβολιασμού -Ποια στοιχεία αναγράφει


 Εικόνα από το πιστοποιητικό εμβολιασμού παρουσίασε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV τονίζοντας ότι ανήκει σε έναν από τους υγειονομικούς που έχουν ήδη εμβολιαστεί στη χώρα μας.


Όπως φαίνεται, είναι συμπληρωμένο το ονοματεπώνυμο του εμβολιαζόμενου, το ΑΜΚΑ του, σε ποια εταιρεία ανήκει το εμβόλιο με το οποίο έχει εμβολιαστεί αλλά και η ημερομηνία της επαναληπτικής δόσης.

Σημειώνεται ότι όπως τόνισε χθες ο Γενικό Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, οι πολίτες που θα εμβολιάζονται με την ολοκλήρωση της δεύτερης δόσης θα μπορούν να εκδίδουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για δική τους αποκλειστικά χρήση, και θα περιέχει τις βασικές πληροφορίες, πότε έγινε ο εμβολιασμός και το είδος του εμβολίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εμβολιασμός στη χώρα μας ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου όταν και εμβολιάστηκαν συμβολικά μεταξύ άλλων η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. Ο εμβολιασμός συνεχίστηκε χθες με τον εμβολιασμός υγειονομικών σε νοσοκομεία της Αθήνας αλλά και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, και θα συνεχιστεί και σήμερα με τους εμβολιασμούς υγειονομικών στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, της Πάτρας και των Ιωαννίνων.


Σήμερα επίσης έφτασε στην Αθήνα η πρώτη μεγάλη παρτίδα 83.850 δόσεων του εμβολίου της Pfizer με ειδική πτήση που προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος».

Στη συνέχεια, η πρώτη μεγάλη παρτίδα των εμβολίων θα κατανεμηθεί στα πέντε κεντρικά αποθηκευτικά σημεία και από εκεί θα γίνει η διανομή στα εμβολιαστικά κέντρα. Εκτιμάται ότι ο γενικός εμβολιασμός των υγειονομικών θα ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20, όταν και θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του πληθυσμού.

Πηγή: iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............