Μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Πρωτοχρονιά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

31 Δεκεμβρίου 2020

Μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Πρωτοχρονιά

 Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για την διεθνή κοινότητα και για την χώρα μας. Η επιπτώσεις της πανδημίας που έπληξε την ανθρωπότητα –προκαλώντας αναρίθμητα θύματα και επώδυνες ή ανυπέρβλητες δοκιμασίες– δεν άφησαν ανεπηρέαστο κανένα τομέα της ζωής και της οικονομίας, διαμορφώνοντας, για όλους μας, ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον, μια εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα.


Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που έδωσε -και εξακολουθεί να δίδει- την καθοριστική μάχη με την πανδημία, αλλά και η πρόοδος της επιστήμης, με την γρήγορη δημιουργία εμβολίων για την οριστική αντιμετώπισή της, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. Έως ότου ολοκληρωθεί αυτή η περιπέτεια, οφείλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε υπευθυνότητα, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

O Δήμος Ηρακλείου, που από το ξεκίνημα της υγειονομικής κρίσεως στάθηκε, με τις υπηρεσίες και τις κοινωνικές του δομές, δίπλα στους πολίτες, οι οποίοι δοκιμάζονται από την σκληρή πραγματικότητα, θα εξακολουθήσει και τον νέο χρόνο, μεθοδικά, τις δράσεις αυτές. Επιδιώκοντας, συνάμα, με έργα και πράξεις, ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα και στις ανάγκες του τόπου μας.

Υποδεχόμαστε το 2021 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς, για την πατρίδα και τα εθνικά μας δίκαια, για την κοινωνία μας, για τον κάθε πολίτη.

Χρόνια πολλά, δημιουργικό το νέο έτος, με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............