Αντάλλαξε ευχές με υπηρεσιακά στελέχη ο Μενέλαος Μποκέας - «Να δώσουμε ξανά ελπίδα στο μέλλον μας» (βίντεο) - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

31 Δεκεμβρίου 2020

Αντάλλαξε ευχές με υπηρεσιακά στελέχη ο Μενέλαος Μποκέας - «Να δώσουμε ξανά ελπίδα στο μέλλον μας» (βίντεο)

 

Με ευχές κλείνει το 2020 για το Δήμο Μαλεβιζίου. 

Ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας και οι Αντιδήμαρχοι επισκέφθηκαν τις Διευθύνσεις και τα Τμήματα του Δήμου ανταλλάσσοντας ευχές με τα υπηρεσιακά στελέχη, λίγο πριν την αυγή του νέου έτους. 

Ο Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την αφοσίωσή τους σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά, τονίζοντας ότι αποτελούν την κινητήριο δύναμη του Δήμου. 

Μήνυμα αισιοδοξίας για το νέο έτος που υποδεχόμαστε σε λίγες ώρες απευθύνει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στέλνοντας διαδικτυακά τις ευχές του (Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/xElsFlxUGJ4

«Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά δοκιμασίας σε πολλά επίπεδα με αρκετούς περιορισμούς. Οι δυσκολίες όμως αυτές ήταν και η αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε δυνάμεις και να επιστρέψουμε στις πραγματικές αξίες της ζωής. Στο φως που κρύβεται μέσα μας. Να γίνουμε ασπίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Και στο Μαλεβίζι αυτό το κάναμε πράξη με πολλούς τρόπους.

Πολλές φορές ξεπεράσαμε τις δυνάμεις μας. Ειδικά όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης. Στο Δήμο μας οι Υπηρεσίες και οι εθελοντές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Πραγματικά είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτούς. Εργαστήκαμε μαζί για ένα κοινό στόχο. Να δώσουμε ξανά ελπίδα στο μέλλον μας. Και αυτή είναι η ευχή μας. Να γίνουμε ξανά μια μεγάλη μαλεβιζιώτικη παρέα, το συντομότερο δυνατό. Να είμαστε όλοι καλά.

Καλή χρονιά με υγεία και αλληλεγγύη για όλους! Καλή χρονιά Μαλεβίζι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............