Σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου η διαδικτυακή παρουσίαση του 14ου τόμου “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2020”: Από τον Δήμο Χανίων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

31 Δεκεμβρίου 2020

Σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου η διαδικτυακή παρουσίαση του 14ου τόμου “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2020”: Από τον Δήμο Χανίων

 Παρουσιάζεται διαδικτυακά σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, στις 12.00, ο 14ος τόμος της ετήσιας έκδοσης του Δήμου Χανίων “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2020”, στο επίσημο κανάλι του Δήμου Χανίων στο YouTube. Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά μέσα, ο Δήμος Χανίων πρωτοπορεί, διατηρώντας την επαφή του με όλους τους δημότες και μη, παρά τα εμπόδια, που προκύπτουν στην επικοινωνία από την εφαρμογή των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, λόγω της πανδημίας. Έτσι, για μία ακόμη χρονιά πιστός στο ραντεβού του παρουσιάζει την ετήσια έκδοση “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ”, την οποία κάθε χρόνο υποδέχεται θερμά το αναγνωστικό κοινό.


Η φετινή έκδοση συμπίπτει με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης και φιλοξενεί στις σελίδες της εργασίες, που αναδεικνύουν τον πλούτο του υλικού καθώς και την ιστορία του φορέα, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο επετειακό λεύκωμα για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Ιστορικού Αρχείου.


Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος ο Δήμος Χανίων θα διαθέσει σε όλους το σύνολο του περιεχομένου του νέου τόμου ηλεκτρονικά, αμέσως μετά τη διαδικτυακή του παρουσίαση. Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους όσους ενδιαφέρονται, ν' αποκτήσουν το ψηφιακό περιεχόμενο του “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2020”. Η διάθεση προς το ευρύ κοινό της έντυπης έκδοσης θα προγραμματιστεί, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.


Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, επισημαίνει: “Ο 14ος τόμος της ετήσιας έκδοσης του Δήμου Χανίων “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2020” είναι γεγονός. Την Πέμπτη 31/12, στις 12.00, σας προσκαλούμε όλους στη διαδικτυακή παρουσίαση του συγκεκριμένου τόμου, ο οποίος έχει αγκαλιαστεί από όλους, τόσο εντός των ορίων του Δήμου όσο και εκτός, λόγω του πλούσιου και επιστημονικά τεκμηριωμένου περιεχομένου του”.


Στο πλαίσιο της διαδικτυακής παρουσίασης θα προβληθούν τα μηνύματα του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Γιάννη Γιαννακάκη, η παρουσίαση των εργασιών από την Επιμελήτρια της έκδοσης, Ζαχαρένια Σημανδηράκη, καθώς επίσης οι τοποθετήσεις της Προϊσταμένης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Παρασκευής Χουδαλάκη, και μελών της συντακτικής επιτροπής. Παράλληλα, θα προβληθούν αποσπάσματα της έκδοσης, που έχουν οπτικοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............