Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Δεκεμβρίου 2020

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Σητείας

Φωταγωγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Σητείας.  Σε τελείως διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με πέρυσι, άναψαν φέτος τα φώτα του δέντρου, χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω των περιορισμών και των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, ζήτησε από ένα μικρό παιδί να φωταγωγήσει το δέντρο… «Πιστοί στο έθιμο, φωταγωγήσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της πόλης. 

Σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες… αν αναλογιστούμε τι έγινε πέρυσι και τι γίνεται φέτος. Φέτος η πλατεία της πόλης είναι άδεια. Είναι  λυπηρό. Ωστόσο τα Χριστούγεννα σηματοδοτούν την ελπίδα και την αγάπη. Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου πιστεύω ότι φέτος πρέπει να αφιερώσουμε τις μέρες των Χριστουγέννων στους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή, στους υγειονομικούς οι οποίοι πραγματικά ενσαρκώνουν την ελπίδα, με το μυαλό τους, με τα  μάτια τους, με τα χέρια τους  και την αγάπη .


 Είναι οι άνθρωποι που με απόλυτο αλτρουισμό δείχνουν ότι μπορεί ο άνθρωπος να κατά καταφέρει όλα. Εύχομαι η χρονιά που πέρασε να μην ξανάρθει. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους. Εύχομαι να μπορέσουμε την επόμενη χρονιά όλοι μαζί, ο ένας κοντά στον άλλο να σταθούμε στα πόδια μας και να απολαύσουμε την συντροφικότητα που έχουμε ανάγκη, την αγκαλιά, τις οικογένειες μας, τους φίλους μας. Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους».

Και η Αντιδήμαρχος κα Ελένη Πλατανάκη ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους με αισιοδοξία, δύναμη «και του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να μην λείπει κανείς. Να βοηθήσουμε όλοι και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση. Χρόνια πολλά σε όλους».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Μανόλης Τσιφετάκης ευχήθηκε επίσης Χρόνια Πολλά σε όλους «να είναι όλοι υγιείς, προσεκτικοί, να τηρούμε όλοι όσα προβλέπονται ώστε να θυμόμαστε αυτή την διαφορετική εορταστική περίοδο ως μία ανάμνηση τα επόμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............