Η Εορτάζουσα Συγγραφέας Άννα Γαλανού Με Καταγωγή Απο Την Κρήτη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Δεκεμβρίου 2020

Η Εορτάζουσα Συγγραφέας Άννα Γαλανού Με Καταγωγή Απο Την Κρήτη

 Z2


Η Άννα Γαλανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Πεζά Ηρακλείου Κρήτης. Σπούδασε Οικονομικά και ασχολήθηκε με τη Διαφήμιση και το σχεδιασμό εντύπων. Έχει πάρει το δεύτερο βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα σε πανελλήνιο διαγωνισμό, με το Θεατρικό έργο Το τέλος μιας κωμωδίας. Επίσης έχει γράψει ποίηση, πεζογραφήματα και παιδικά παραμύθια. 

IMG_2631

Z3


Δεν είναι που μου λείπει το κορμί σου... 

Ένιωσε τα χέρια του να τη σφίγγουν δυνατά, εκεί στη μέση της αποβάθρας. Έχωσε το κεφάλι του στο λαιμό της κι αναστέναξε βαθιά. Τα μαλλιά του είχαν μακρύνει κι άλλο και μύριζαν θαλασσινό αέρα και καπνό. Η Σάλλυ τα ’χασε. Απομακρύνθηκε έκπληκτη απ’ την αγκαλιά του κι είδε μέσα στα μάτια του κάτι διαφορετικό. Είδε ζεστασιά… αλλά όχι μόνο. Την τράβηξε κοντά του και τη φίλησε με ορμή. Ήταν το πρώτο τους ερωτικό φιλί τελείως απαλλαγμένο από αναμνήσεις, και η Σάλλυ το κατάλαβε αμέσως… Έμειναν αγκαλιασμένοι, μπροστά στην ανοιχτή πόρτα του τζιπ κι ο κόσμος κοντοστεκόταν και τους κοίταζε με περιέργεια. Δεν έβλεπαν κανέναν, δεν τους ένοιαζε τίποτα.

Z1

Δρόμοι που χωρίζουν και ξανασμίγουν, αγάπες που αντέχουν στο χρόνο και δικαιώνονται.

Z4

Το δεύτερο βιβλίο της Άννας Γαλανού με τίτλο "Το παράπονό μου μια κραυγή", κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.
 
600642_678321228851427_1995460393_n

IMG_2637

IMG_2645

Στους δυο νέους ανοίγει την αγκαλιά της μόνο η θεία της Γκιουλ, η οποία στο παρελθόν έχει ζήσει κι η ίδια έναν τραγικό έρωτα. Κρυμμένοι στο πανέμορφο σπίτι της στο Βόσπορο, η Γκιουλ κι ο Δημήτρης ζουν την απόλυτη ευτυχία.
 
Z5

Z6

IMG_2741

IMG_2704

IMG_2714

ΠΗΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ

http://annagalanou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............