Χριστουγεννιάτικα Στολίδια Με Φρούτα Και Μπαχαρικά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικα Στολίδια Με Φρούτα Και Μπαχαρικά

 3


Μήλα, πορτοκάλια, ρόδια, ρόδια, κανέλα, γαρύφαλλο. Από τα πιο όμορφα, φυσικά και οικονομικά υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για χριστουγεννιάτικους στολισμούς κάθε μορφής.

2

Τα μήλα και τα ρόδια εκτός που θα προσφέρουν τοκόκκινο γιορτινό τους χρώμα σε οποιαδήποτε επιτραπέζιασύνθεση, θα γίνουν εξαιρετικής αισθητικής κηροπήγια απλώς ανοίγοντας στο πάνω μέρος τους μια τρύπα ή κόβοντας ένα μικρό κομμάτια για να σφηνώσετε ένα ρεσώ ή οποιοδήποτε κερί


1

Με ξυλαράκια κανέλας συνδυασμένα με χαρτί ή ύφασμα, θα φτιάξετε πολύ όμορφα κρεμαστά στολίδια, τα στολισμένα με γαρύφαλλα πορτοκάλια είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά είτε σε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις είτε ως κρεμαστές μπάλες, ενώ φέτες αποξηραμένων φρούτων κάθε είδους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ως κρεμαστά στολίδια αλλά και σε γιρλάντες, χριστουγεννιάτικα στεφάνια κλπ.

3


διαδικασία για να φτιάξετε αποξηραμέναφρούτα είναι πανεύκολη, θα χρειαστεί απλώς να τα κόψετε σε φέτες και αφού τα τοποθετήσετε σεσχάρα να τα στεγνώσετε στον φούρνο.


08-il_570xN.485849668_lamf

Τόσο σε φρέσκα όσο και αποξηραμένα φρούτα μπορείτε να ...επεξεργαστείτε την επιφάνειά τους  με κάθε τύπουγυαλιστικό βερνίκι, χρώμα, γκλίτερ, ατλακόλ και συνθετικό χιόνι ή αλάτι κλπ. και φυσικά να τα συνδυάσετε με κάθε είδους ξύλινα-μεταλλικά ή υφασμάτινα διακοσμητικά, σκοινί, δαντέλες, κλπ. δημιουργώντας πραγματικά όχι μόνο  και οικονομικές συνθέσεις - στολίδια κατάλληλα και για δώρα

13-4789bf3308171e7a55502acb3c31d81f


1111











http://www.soulouposeto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............