Διαδικτυακή συμμετοχή του Γεωπάρκου της Σητείας στο 3ημερο Β2Β workshop εναλλακτικού τουρισμού στο Βέλγιο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Δεκεμβρίου 2020

Διαδικτυακή συμμετοχή του Γεωπάρκου της Σητείας στο 3ημερο Β2Β workshop εναλλακτικού τουρισμού στο Βέλγιο

 Το Γεωπάρκο της Σητείας, με την οικονομική υποστήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε. ΟΤΑ, συμμετείχε στο Virtual Greek – Belgium Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού, μέσω της πλατφόρμας Greek Alternatively Tourism στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου . 


Στο πλαίσιο του τριήμερου διαδικτυακού Β2Β Workshop, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων του Γεωπάρκου της Σητείας και τουριστικών γραφείων της περιοχής, με τουριστικά γραφεία του Βελγίου και δημοσιογράφους. Το ενδιαφέρον τους για τη περιοχή, όπως φάνηκε από τις συμμετοχές και τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ήταν εξαιρετικά υψηλό. 

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 17 επαφές με γραφεία του Βελγίου εκ των οποίων η μία με δημοσιογράφο. Σε όλα τα παραπάνω γραφεία δόθηκαν οι απαραίτητες πληροφορίες για το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO της Σητείας και έγινε παρουσίαση οργανωμένων τουριστικών πακέτων και πακέτων εκδρομών εναλλακτικού τουρισμού στην ανατολική Κρήτη.

 Όπως σημείωσαν οι Βέλγοι τουριστικοί πράκτορες η Ελλάδα -παρά την πανδημία- παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις των συμπατριωτών τους. Ήταν μια χρήσιμη και θετική εμπειρία σε αυτή τη δύσκολη covid εποχή που διανύουμε, όπου οι δυνατότητες να γίνουν πράγματα στον τομέα του τουρισμού είναι ούτως ή άλλως πολύ περιορισμένες. 

Tο Γεωπάρκο της Σητείας εκπροσωπήθηκε από την κ. Ελευθερία Κουμεντάκη και τοn κ. Γιώργο Μπελιμπασάκη τουριστικό πράκτορα και μέλος της επιτροπής διαχείρισης του Γεωπάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............