Πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου συνάντηση της επιτροπής οδικού δικτύου δήμου Σητείας. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Δεκεμβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου συνάντηση της επιτροπής οδικού δικτύου δήμου Σητείας.

Πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου συνάντηση της επιτροπής οδικού δικτύου δήμου Σητείας.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν:

Η συνέχιση της εκτέλεσης όλων των αποφάσεων της Γενικής συνέλευσης της 1ης 11ου του 2020 για το θέμα της ανατολικής παράκαμψης και του παραλιακού μετώπου. Το ίδιο θέμα σε συνθήκες κορονοϊού και καραντίνας παρά τις δυσκολίες που δημιουργούν συνεχίζεται.

Έγινε εκτίμηση της απάντησης που δόθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου στην αίτηση μας για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου με θέμα οδικό δίκτυο Σητείας βόρειος οδικός άξονας ανατολική Παράκαμψη.

Δεχόμαστε τις δυσκολίες που υπάρχουν στη σύγκληση διοικητικού συμβουλίου δια ζώσης και όχι διαδικτυακά. Πιστεύουμε όμως ότι το επείγον του θέματος επιβάλει την άμεση προτεραιότητα στα υπό συζήτηση θέματα του δημοτικού Συμβουλίου.

Μόλις δημιουργηθούν οι συνθήκες θα δουλέψουμε στην κατεύθυνση πραγματοποίησής του.
Αποφασίστηκε να παρθούν πρωτοβουλίες επαφών , συναντήσεων, συζητήσεων με θεσμικούς εκλεγμένους και μη παράγοντες στην κατεύθυνση της περιφέρειας Κρήτης. Η περιφέρεια Κρήτης ως γνωστόν είναι ο φορέας διαχείρισης παρόμοιων ζητημάτων.

Αυτό στα παλαίσια της αυτόνομης δράσης της επιτροπής και σε καμιά περίπτωση υποκατάστασης ή υποτίμησης ή παράκαμψης του ρόλου του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής

Σχετικά με την απόφαση μας για παρέμβαση στο λεγόμενο παραλιακό μέτωπο που θα ανακουφίσει μέχρι την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση του έργου της ανατολικής παράκαμψης θεωρούμε:

α) αυτές οι παρεμβάσεις δεν υποκαθιστούν, δεν υποβαθμίζουν , δεν αδρανοποιούν τον αρχικό μας στόχο που είναι η ανατολική παράκαμψη

β) θεωρούμε θετική οποιαδήποτε πρωτοβουλία πάρθηκε ‘η θα παρθεί από τη πλευρά της δημοτικής αρχής σε αυτή την κατεύθυνση και τα μέλη μας θα δουλέψουν με ζήλο αφοσίωση , μεθοδικότητα και ενωτικό πνεύμα για την υλοποίησή τους.

Επανασυζητήθηκε, επανεκτιμήθηκε η δημιουργία της μεγαλύτερης δυνατής ενότητας σε επίπεδο κοινωνίας δήμου δημοτικού συμβουλίου δημοτικής αρχής, και η σπουδαιότητα για την επίτευξη του στόχου μας.
Η απόφαση μας είναι να προσπαθήσουμε να μη λείψει κανείς. Δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια αυτή.

Η επιτροπή αποφάσισε τη σύγκλιση νέας Γενικής Συνέλευσης απολογισμού προγραμματισμού μόλις οι συνθήκες του κορονοϊού και της καραντίνας το επιτρέψουν και σίγουρα πριν από την σύγκλιση και συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Για την επιτροπή Οδικό δίκτυο Σητείας Γιώργος Κολιδάκης
Χαράλαμπος Σαρίδης
Μανώλης Κουρουπάκης
Αλέξανδρος Κόκκινος
x
Κωστής πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............