Συνεχίζει να πλήττει την Κρήτη το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας προκαλώντας τεράστιες ζημιές και προβλήματα. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζει να πλήττει την Κρήτη το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας προκαλώντας τεράστιες ζημιές και προβλήματα.

 Συνεχίζει να πλήττει την Κρήτη το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας προκαλώντας τεράστιες ζημιές και προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν μεταφερθεί στα Μάλια, όπου εντοπίζονται τα εντονότερα προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση, με το καιρικό φαινόμενο να μετατοπίζεται ανατολικότερα και να σφυροκοπά τα Μάλια, το Σεληνάρι και τη Νεάπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μια γυναίκα η οποία έχει γαντζωθεί από εναν στύλο προκειμένου να μην την παρασύρουν τα ορμητικά νερά στα Μάλια, όπου οι δρόμοι έχουν μεταμορφωθεί σε ποτάμι, ενώ υπάρχουν και δυο άνθρωποι που έχουν παγιδευτεί μέσα στο σπίτι τους, και η πυροσβεστική επιχειρεί για τον απεγκλωβισμό τους.



Υπήρξε απεγκλωβισμός ατόμων στη Χερσόνησο στο Ξενοδοχείο "Αναστασία" και ακόμα ένα περιστατικό στα Μάλια, όπου υπάρχει εγκλωβισμένο παιδί μέσα στο σπίτι του και η ΕΜΑΚ, προσπαθεί να βρει τρόπο να προσεγγίσει την οικία και να το απεγκλωβίσει, ενώ άλλο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ προσπαθεί να απεγκλωβίσει μια οικογένεια στις Κάτω Γούβες. 




Έκκληση απηύθυνε ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, μέσω του Ράδιο Κρήτη, προς τους πολίτες να μην μετακινούνται, αφού ολόι οι δρόμοι στην περιοχή, ακόμα και τα μικρά δρομάκια που περνάνε μέσα από τα χωριά, έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Ο δήμος Χερσονήσου έκλεισε και τα σχολεία της περιοχής για σήμερα, λόγω της κατάστασης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............