Τέσσερα βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2020 για το The Syntopia Hotel - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

13 Οκτωβρίου 2020

Τέσσερα βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2020 για το The Syntopia Hotel

 Με τέσσερα βραβεία από τα Greek Hospitality Awards 2020 αναγνωρίστηκε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου The Syntopia Hotel του Ρεθύμνου, στους ξένους επισκέπτες της Κρήτης.


Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 ως ένα LiveOn Digital Event, λόγω των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID 19, συγκεντρώνοντας - έστω και με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο - το σύνολο των Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχείων. 



Στο The Syntopia Hotel απονεμήθηκαν τα βραβεία:

 

·       Βραβείο SILVER, στην κατηγορία BEST GREEK RESORTS

·       Βραβείο GOLDστην κατηγορία BEST GREEK NEW BOUTIQUE RESORT

·       Βραβείο GOLDστην κατηγορία BEST GREEK DESIGN RESORT

·       Βραβείο SILVER IFI architectural lighting works – The Syntopia Hotel, στην κατηγορία BEST GREEK HOTEL ARCHITECTURAL PROJECT

 

Το The Syntopia Hotel, ξενοδοχείο μέλος της Σ. Γιαννικάκης Α.Ε., βρίσκεται στο Ρέθυμνο. Σχεδιασμένο για ενήλικες, ζευγάρια και μεμονωμένους ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελή διαμονή, σε μια φανταστική τοποθεσία κοντά στην παραλία και σε πλήθος αξιοθέατων, προσφέρει διακοπές υψηλού επιπέδου, διασκέδαση με έμφαση στις εμπειρίες των Syntopians μέσω καλλιτεχνικών και μουσικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο ξενοδοχείο, καθώς και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ενώ αναδεικνύει την Κρητική διατροφή υποστηρίζοντας ενεργά την τοπική οικονομία. Περισσότερα για το The Syntopia Hotel, μπορείτε να δείτε εδώ: https://bit.ly/2GKDGcM

 

Τα Greek Hospitality Awards

Στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2020 είναι να αναδείξει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά γραφεία της χώρας και προμηθευτές του ξενοδοχειακού κλάδου που πρωτοπορούν και προσφέρουν καινοτόμες δημιουργικές λύσεις.

Τα Greek Hospitality Awards 2020 τέλεσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και διοργανώθηκαν για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENRS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Ειδικός Σύμβουλος των Greek Hospitality Awards 2020 ήταν ο Δημοσιογράφος κ. Χάρης Ντιγριντάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............