4ο Sitia Geopark Trail την Κυριακή 18 Οκτωβρίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Οκτωβρίου 2020

4ο Sitia Geopark Trail την Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Γνωρίζουμε το γεωπάρκο μας.
Ενισχύουμε την μακροζωία του και τη φήμη του.
Στηρίζουμε την αθλητική διοργάνωση με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας.


Μετά από συνεννόηση με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τα καταστήματα εστίασης που στηρίζουν το Γεωπάρκο της Σητείας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τις παρακάτω παροχές του 4ου Sitia Geopark Trail.
Στη Σητεία:
Από τα ξενοδοχεία ITANOS – ELYSSE – FLISVOS, που βρίσκονται στην πόλη της Σητείας, προσφέρονται οι παρακάτω τιμές για τους αθλητές και τους συνοδούς τους τις ημέρες διεξαγωγής του 4ου Sitia Geopark Trail.
35,00€ μονόκλινο δωμάτιο
45,00€ δίκλινο δωμάτιο
55,00€ τρίκλινο δωμάτιο
Επίσης, και από τα τρία ξενοδοχεία αυτά προσφέρεται διήμερη διανυκτέρευση ως δώρο για τους νικητές των αγώνων (μετά από συνεννόηση με τα ξενοδοχεία).
Από το ταξιδιωτικό γραφείο Portobellis Crete Holidays προσφέρεται διήμερη διανυκτέρευση και αυτοκίνητο ως δώρο για τους νικητές. Επίσης, προσφέρονται εκπτώσεις σε διαμερίσματα και στην ενοικίαση αυτοκινήτου για τους αθλητές και τους συνοδούς τους τις ημέρες διεξαγωγής του 4ου Sitia Geopark Trail.
Από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Romanza Villas στη Σητεία προσφέρεται έκπτωση 20% επί της αρχικής τιμής στα διαμερίσματα στους επισκέπτες και στους αθλητές του 4ου Sitia Geopark Trail.
Η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων Σητείας προσφέρει έκπτωση 30% επί της αρχικής τιμής στην ενοικίαση των διαμερισμάτων στους επισκέπτες και στους αθλητές του 4ου Sitia Geopark Trail.
Από το ξενοδοχείο Sitia Beach προσφέρονται οι παρακάτω τιμές με ημιδιατροφή (κατόπιν συνεννοήσεως με το ξενοδοχείο):
Μονόκλινο 50 ευρώ ανά ημέρα
Δίκλινο 65 ευρώ ανά ημέρα
Τρίκλινο (3 ενήλικες) 87 ευρώ ανά ημέρα
Με επιπλέον χρέωση για φόρο διανυκτέρευσης 4 ευρώ ανά ημέρα.


Στην Κάτω Ζάκρο:
Από τα παραδοσιακά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και στούντιο TERRA MINOIKA VILLAS και Stella's Traditional προσφέρεται 50% έκπτωση επί της αρχικής τιμής στους επισκέπτες και στους αθλητές του 4ου Sitia Geopark Trail. Επίσης, προσφέρεται διήμερη διανυκτέρευση στα TERRA MINOIKA VILLAS ως δώρο για τον νικητή των 24 χμ.
Από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ΑΘΗΝΑ - CORAL – ΑΛΚΥΟΝΗ προσφέρεται 50% έκπτωση επί της αρχικής τιμής στους επισκέπτες και στους αθλητές του 4ου Sitia Geopark Trail.
Από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Yiannis Retreat Studios Apartments προσφέρεται 50% έκπτωση επί της αρχικής τιμής στους επισκέπτες και στους αθλητές του 4ου Sitia Geopark Trail.
Από τα εστιατόρια NOSTOS – ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ – AMNESIA προσφέρεται 10% έκπτωση επί των τιμών καταλόγου στους επισκέπτες και στους αθλητές του 4ου Sitia Geopark Trail.
Στη Σίτανο:
Από τα παραδοσιακά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Sitanos Houses προσφέρεται 50% έκπτωση επί της αρχικής τιμής στους επισκέπτες και στους αθλητές του 4ου Sitia Geopark Trail.
Επιπλέον παροχές:
Τους αγώνες, επίσης, στηρίζουν με τη χορηγία τους ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας, η Κυρία Στέλλα Αϊλαμάκη, το Super Market Χαλκιαδάκη, η επιχείρηση Ζαργιανάκη αναψυκτικά - Σητειακό επιτραπέζιο Νερό, ο Αγγελάκης Νίκος με τον εφοδιασμό των αθλητών με μπανάνες και η εταιρία Mountain Club Γκούφας.
Γενικές παροχές για όλους τους συμμετέχοντες αθλητές:
- Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής στους αγώνες.
- Οι συμμετέχοντες στον δρόμο των 24 και 6 χιλιομέτρων θα εφοδιαστούν από τους διοργανωτές με ηλεκτρονικό τσιπ για την καταμέτρηση του χρόνου τους.
- Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερά και χυμούς κατά τη διαδρομή.
- Αθλοθετήσεις με κύπελλα και μετάλλια για τους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας, καθώς και αναμνηστικά μετάλλια και δώρα του Γεωπάρκου σε όλους τους συμμετέχοντες.
- Υγειονομική κάλυψη αγώνα.
- Τεχνικό μπλουζάκι σε όλους τους συμμετέχοντες με το λογότυπου του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............