Εξερευνούμε την πόλη μας οικογενειακώς το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Οκτωβρίου 2020

Εξερευνούμε την πόλη μας οικογενειακώς το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο

 Εξερευνούμε την πόλη μας οικογενειακώς!

Το Παιδικό Μουσείο Exploration συνεχίζει και αυτό το μήνα τις πολιτιστικές του διαδρομές για όλη την οικογένεια στην πόλη του Ηρακλείου. Διαλέξτε τη θεματική που σας αρέσει περισσότερο και ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί την πόλη και να την ανακαλύψουμε μέσα από το παιχνίδι!


«Το κυνήγι των 12 Θεών»

Σάββατο 24 Οκτωβρίου (11.00πμ – 13.00 μμ) | Πλατεία Ελευθερίας

Ο βασιλιάς των θεών, ο παντοδύναμος Δίας, ταξιδεύει εσπευσμένα στο νησί της Κρήτης! Ο λόγος; Μα.. επειδή χάθηκαν όλοι οι θεοί από του Ολύμπου την κορυφή! Δώδεκα θεοί σας περιμένουν κρυμμένοι σε δώδεκα σημεία στην πόλη του Ηρακλείου! Είστε έτοιμοι να τους ανακαλύψετε;

«Μια δερμάτινη τσάντα μάς αφηγείται…»

Κυριακή 25 Οκτωβρίου (11.00πμ – 13.00 μμ) | Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδας

Μία ξεχασμένη δερμάτινη τσάντα μάς ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και στο χώρο. Ποιο είναι το περιεχόμενό της; Ποια ιστορία κουβαλά μαζί της; Ελάτε να ταξιδέψουμε στη συνοικία της Αγίας Τριάδας τότε που ήταν γεμάτη κόσμο, μαγαζιά, ταβέρνες, εργοστάσια.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης στο mail info@exploration.gr και στο τηλέφωνο +30 6948 822 622.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Χρήσιμες Πληροφοφορίες:

* Οι θεματικές πολιτιστικές διαδρομές απευθύνονται σε γονείς και παιδιά σχολικής ηλικίας και πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Εκπαίδευσης.

* Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται τουλάχιστον από έναν (1) ενήλικα και ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπερνά τα οκτώ (8 άτομα).

*Κόστος συμμετοχής: παιδιά 8€ και ενήλικες 6€.

* Καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών και των ερμηνευτών μας, ενώ παρέχεται ατομικό εκπαιδευτικό υλικό ανά οικογένεια/ομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum www.exploration.gr | info@exploration.gr

+30 6948 822 622

 Εξερευνούμε την πόλη μας οικογενειακώς το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............