Το Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, Ή Αλλιώς Parapente Πάνω Απο Το Χωριό Αβδού - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Σεπτεμβρίου 2020

Το Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, Ή Αλλιώς Parapente Πάνω Απο Το Χωριό Αβδού

IMG_2743

Το αλεξίπτωτο πλαγιάς, ή αλλιώς Parapente από τη γαλλική του σύνθετη ονομασία (para- από το parachute=αλεξίπτωτο και pente= πλαγιά) είναι ένα σπορ με αρκετούς υποστηρικτές. Στην Κρήτη λειτουργούν σχολές όπου μπορείτε να μάθετε τα μυστικά της πτήσης κάνοντας παράλληλα και πρακτική εξάσκηση. 

IMG_2727

Επίσης υπάρχουν αρκετές πίστες όπου ο αρχάριος ή ο προχωρημένος έχει τη δυνατότητα να εξασκηθεί απολαμβάνοντας από ψηλά την κρητική φύση. Αισθανθείτε ελεύθεροι στον Κρητικό ουρανό. Κυκλώστε τα ίδια θερμικά με τους μεγάλους Κρητικούς γυπαετούς. Παίξτε δυναμικό, κρατηθείτε από την ένταση του αέρα πάνω από τις Κρητικές πλαγιές. Σε οποιαδήποτε κατεύθυνση του αέρα υπάρχει πάντα μία πλαγιά στην Κρήτη με τον σωστό προσανατολισμό.

IMG_2745

Στο κεντρικό και ανατολικό κομμάτι της Κρήτης στο χωριό Αβδού υπάρχει μία ακόμη πτήση Parapente. Η υψομετρική της διαφορά είναι 350μ. και ο προσανατολισμός της βόρειος. Το μικρό οροπέδιο γύρω από το χωριό προσφέρεται για όμορφες συγκινήσεις και για πτήσεις με ιδανική απογείωση και προσγείωση.

IMG_2746

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............