Στο Δημοτικό Σχολείων Αγίων Δέκα και στο Γυμνάσιο Γέργερης, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Μιχάλης Κοκολάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Δημοτικό Σχολείων Αγίων Δέκα και στο Γυμνάσιο Γέργερης, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Μιχάλης Κοκολάκης



Το Δημοτικό Σχολείο Αγίων Δέκα και το Γυμνάσιο Γέργερης επισκέφθηκε, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τον καθιερωμένο αγιασμό, ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης. Στον αγιασμό, που τελέστηκε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (τήρηση αποστάσεων, μάσκες, αντισηπτικά κλπ.), στα δύο σχολεία, παραβρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς, Έφη Κουτεντάκη.


«Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σε συνθήκες ιδιαίτερες, με την προστασία των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας. Ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική πορεία στους μαθητές και τις μαθήτριές μας και καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, στο εξαιρετικά σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν, ως συμπαραστάτες των παιδιών στην νέα τους προσπάθεια. 

Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την λειτουργία των σχολείων μας και θα είμαστε συνεχώς σε ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπίσουμε όποια ανάγκη προκύψει. Καλή σχολική χρονιά σε όλους» τόνισε ο Μιχάλης Κοκολάκης.




Η αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς, Έφη Κουτεντάκη, ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει συνεργασία όλων των φορέων για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδέχεται να παρουσιαστούν λόγω του Covid-19 και τόνισε ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από την Περιφέρεια Κρήτης ώστε, πολύ σύντομα, να ενισχυθούν τα σχολεία με νέο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............