Ευχές Δημάρχου Μ. Φραγκάκη για τη νέα σχολική χρονιά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχές Δημάρχου Μ. Φραγκάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Θερμές ευχές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο έστειλε σήμερα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης, από το χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Καστελλίου όπου παραβρέθηκε στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού που πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, κ.κ. Ανδρέα. Το παρόν στην τελετή έδωσαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ν. Συριγωνάκης, ο χωρικός Αντιδήμαρχος κ. Μ. Σαμωνάκης και η Πρόεδρος της Κοινότητας Καστελλίου κα. Μ. Σκουλούδη.


Στο μήνυμά τους προς την εκπαιδευτική κοινότητα ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:
“Σήμερα ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά, μια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι έκτακτες υγειονομικές συνθήκες έχουν διαμορφώσει μια νέα καθημερινότητα στην οποία πρέπει όλοι, μικροί και μεγάλοι, να προσαρμοστούμε. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι όλοι με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις νέες απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί. 


Πέφτει σε όλους μας - εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και στην τοπική αυτοδιοίκηση - ένα μεγάλο βάρος για να διασφαλίσουμε και εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας και προστασίας της υγείας κατά το πλαίσιο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς, μια καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και ασφάλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............