Νέο 6θέσιο Νηπιαγωγείο στο Γάζι εγκαινίασε ο Δήμος Μαλεβιζίου!- Ένα στολίδι για τα 120 νήπια της δίχρονης προσχολικής αγωγής! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο 6θέσιο Νηπιαγωγείο στο Γάζι εγκαινίασε ο Δήμος Μαλεβιζίου!- Ένα στολίδι για τα 120 νήπια της δίχρονης προσχολικής αγωγής!

 «Αντικρίζοντας τα παιδικά χαμόγελα καταλαβαίνουμε ότι επιλέγουμε να κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Γιατί τα σημαντικότερα έργα είναι αυτά που γίνονται για όσους δε μπορούν οι ίδιοι να τα ζητήσουν.Εγκαίνια και πρώτο κουδούνι στο νέο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας. Μια μέρα γεμάτη συγκίνηση αλλά και ικανοποίηση. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ (μόλις ενός μήνα) η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση στο Μαλεβίζι έγινε πράξη, με όρους αξιοπρέπειας.

Μία προσπάθεια που δεν θα γινόταν πραγματικότητα αν δεν ήμασταν προσηλωμένοι να βρούμε λύσεις, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Το τονίζω ξανά: η Παιδεία στον τόπο μας είναι προτεραιότητα. Δεν είναι μόνο τα έργα στα σχολεία που ξεκίνησαν ή ολοκληρώθηκανείναι και όσα έχουμε μπροστά μας για το Μαλεβίζι που θέλουμε.  Καλή σχολική χρονιά παιδιά»!


Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του νέου 6θέσιου Νηπιαγωγείου Αγίας Μαρίνας που κατασκεύασε ο Δήμος Μαλεβιζίου στην περιοχή της Αμμουδάρας.  «Συλλογικά, ομαδικά μπροστά» είναι το μήνυμα που απηύθυνε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου στη σύντομη ομιλία του στη διάρκεια της τελετής του Αγιασμού, αναφέροντας ότι «παρά τις πολλές επεμβάσεις στα σχολικά κτίρια ζητήματα υπάρχουν ακόμη» και τονίζοντας ότι «την παρούσα δημοτική περίοδο η Δημοτική Αρχή στοχεύει να παραδώσει στην εκπαιδευτική κοινότητα του Μαλεβιζίου ένα ακόμη νέο Δημοτικό Σχολείο, ένα ακόμη υπερσύγχρονο Νηπιαγωγείο, αλλά και να βάλει τις βάσεις για ένα νέο Γυμνάσιο». Επιπλέον, μιλώντας για το φιλόδοξο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης σχολικών μονάδων σε όλο το Μαλεβίζι και τις χρηματοδοτήσεις που κέρδισε ο Δήμος, ο Μενέλαος Μποκέας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Κλείνοντας το χαιρετισμό του και λίγο πριν κόψει την κορδέλα εγκαινιάζοντας το χώρο, ο Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν να γίνει πράξη το νέο σχολείο στο Μαλεβίζι: Τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση, τον αντιδήμαρχο Παιδείας Χαράλαμπο Κουτσογιάννη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Λίνα Επταμηνιτάκη, τη Διευθύντρια του νηπιαγωγείου Άννα Φραντζεσκάκη για την αγαστή συνεργασία, τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Αναστασία Γκίκα,  τον πρώην Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου Κώστα Θεοφάνους, αλλά και τον νυν Διευθυντή Μανώλη Μπελαδάκη, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης Μανώλη Καρτσωνάκη, τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου και την επιβλέπουσα Έρρικα Ζαχαριαδάκη, τις νηπιαγωγούς του σχολείου για την καθημερινή μάχη και τη συλλογική προσπάθεια, τους γονείς των νηπίων, τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας και στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για τη συνδρομή τους, καθώς και όλους τους συνεργάτες.

Η στιγμή των εγκαινίων: 

https://www.facebook.com/616106327/videos/pcb.10158277946006328/10158277920256328

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............