Προβληματισμός από τις επιχειρήσεις των Βιομηχανικών Περιοχών για το επερχόμενο νομοσχέδιο των ΒιΠε - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Οκτωβρίου 2022

Προβληματισμός από τις επιχειρήσεις των Βιομηχανικών Περιοχών για το επερχόμενο νομοσχέδιο των ΒιΠε

 Οι προβληματισμοί των εγκατεστημένων επιχειρήσεων σε Βιομηχανικές Περιοχές της χώρας, ενόψει της επικείμενης κατάθεσης του σχεδίου νόμου αναφορικά με την ίδρυση, ανάπτυξη, διαχείριση και λειτουργία των Επιχειρηματικών Πάρκων, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Χαρίτση και των αναπληρωτών τομεαρχών Χάρη Μαμουλάκη και Γιάννη Σαρακιώτη, με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών – ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ..



Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε ο Πέτρος Μαντάς, Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΣΕΒΙΠΕ/ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας, ο Γιάννης Πολυχρονόπουλος, Πρόεδρος ΒΙ.ΠΕ. Σχιστού και ο Αλκιβιάδης Ζιάκας, Γενικός Γραμματέας ΛΑ.Β.Υ.ΣΑ.Β.Ε.Ε., συζητήθηκαν οι προβληματισμοί και οι φόβοι των εγκατεστημένων επιχειρήσεων για την πολιτική της Κυβέρνησης. Μίας πολιτικής, που στην περίπτωση κατάθεσης του σχετικού σχεδίου νόμου - υπό τη μορφή αυτού της διαβούλευσης - δημιουργεί ένα θολό, ασαφές και αβέβαιο τοπίο για τις ήδη εγκατεστημένες επιχειρήσεις, χωρίς να επιλύει, αλλά αντιθέτως, εντείνοντας τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν.

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του τομέα Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρουσίασαν τις θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ δεσμεύτηκαν να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............