Νέο κάλεσμα συμμετοχής στην Ομάδα Ανάγνωσης ΠΠΑΣ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Οκτωβρίου 2022

Νέο κάλεσμα συμμετοχής στην Ομάδα Ανάγνωσης ΠΠΑΣ

 Η Ομάδα Ανάγνωσης του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας συνεχίζει τις εβδομαδιαίες διαδικτυακές συναντήσεις της για τρίτη συνεχή χρονιά! Στόχος της ομάδας είναι να συναντηθούμε και να αλληλεπιδράσουμε μέσα από λογοτεχνικά έργα κλασσικών και σύγχρονων συγγραφέων και με αφορμή αυτά να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε για ζητήματα που μας αφορούν.



Βασική θέση του προγράμματος είναι ότι ο πολιτισμός στις διάφορες μορφές του αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ουσιαστική ευημερία όλων, αλλά και για την ανάπτυξη των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε. Έτσι, η Ομάδα Ανάγνωσης αποτελεί μία από τις δράσεις που αναπτύσσει το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας στο πλαίσιο της πρόληψης των εξαρτήσεων και άλλων ψυχοκοινωνικών προβλημάτων, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα.

Με πολλή χαρά προσκαλούμε νέα μέλη να συμμετέχουν στην ομάδα. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 20:00, μέσω της πλατφόρμας zoom. Η συμμετοχή στη δράση, όπως και σε όλες τις δράσεις του προγράμματος, είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 28430 29620

E-mail: sitia@selfhelp.gr

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............