Το νοσοκομείο Ιεράπετρας επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο κοινός διοικητής των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Λασιθίου κ. Ανδρεαδάκης Μανώλης. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Οκτωβρίου 2022

Το νοσοκομείο Ιεράπετρας επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο κοινός διοικητής των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Λασιθίου κ. Ανδρεαδάκης Μανώλης.

 Το νοσοκομείο Ιεράπετρας επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο κοινός διοικητής των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Λασιθίου κ. Ανδρεαδάκης Μανώλης.


Στην πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, συναντήθηκε με τους διευθυντές ιατρικής, νοσηλευτικής και διοικητικής υπηρεσίας, όπως και με άλλα στελέχη του νοσοκομείου.


Δήλωσε πως πρέπει να υπάρχει συνεργασία και σεβασμός μεταξύ των εργαζόμενων, ενώ ανέφερε την ανάγκη κάποια ζητήματα να ειδωθούν από μηδενική βάση.


Επεσήμανε την ανάγκη για σεβασμό στο νόμο και διαφάνεια, και τόνισε πως η αξιοποίηση του προσωπικού γίνεται με πραγματικά και όχι κομματικά κριτήρια. Διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση απαξίωσης και αποψίλωσης από προσωπικό του νοσοκομείου, ούτε σε καμία περίπτωση η διοίκηση επιθυμεί οποιαδήποτε υποβάθμιση του.


Ολα τα νοσοκομεία του νομού αντιμετωπίζονται ισότιμα και στόχος είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες όλου του Λασιθίου. Πρόθεση του διοικητή ήταν η συνάντηση με τον δήμαρχο Ιεράπετρας όπως και τον πρόεδρο του συλλόγου φίλων του νοσοκομείου, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω του έκτακτου της επίσκεψης.


Μίλησε με τον δήμαρχο τηλεφωνικά, ενώ με τον πρόεδρο δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει. Διαβεβαίωσε όμως ότι αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα ώστε όλοι μαζί να δώσουν μια νέα ώθηση και εικόνα στο νοσοκομείο. Τέλος, έγινε συνάντηση με τον σύλλογο εργαζόμενων και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Βλασσάκη καθώς και τα άλλα μέλη του ΔΣ, για τα προβλήματα που αφορούν εργαζόμενους και νοσοκομείο.


Σε όλες τις συναντήσεις το κλίμα ήταν εξαιρετικά θετικό, υπήρχε διάθεση συνεργασίας, ειλικρίνεια και πρόθεση στήριξης του νοσοκομείου από διοίκηση και εργαζόμενους, με την βοήθεια και του διοικητή της ΥΠΕ κ. Παπαβασιλείου ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα που απασχολούν το νοσοκομείο.


Να σημειωθεί πως μέχρι τον ορισμό νέου αν. διοικητή, καθήκοντα θα ασκεί ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας κ. Πετράκης, συνεπικουρούμενος από τους άλλους διευθυντές καθώς και την κοινή διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............