Προβολή της Κρήτης στην Πολωνική και τη Δανέζικη τουριστική αγορά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Οκτωβρίου 2022

Προβολή της Κρήτης στην Πολωνική και τη Δανέζικη τουριστική αγορά

 Ενθουσιασμένοι επέστρεψαν στην Πολωνία μετά από πενθήμερο ταξίδι εξοικείωσης στην Κρήτη το πενταμελές συνεργείο κινηματογράφησης και οι δυο δημοφιλείς παρουσιαστές που επισκέφθηκαν το νησί μας για γυρίσματα ταξιδιωτικής τηλεοπτικής εκπομπής


Η εκπομπή θα προβληθεί το χειμώνα στο τηλεοπτικό κανάλι TV WP, εταιρεία του ομίλου Wirtualna Polska Holding, και στη συνέχεια στο διαδικτυακό του οικοσύστημα. Στον εν λόγω όμιλο ανήκει και η μεγαλύτερη πολωνική διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα Wakacje.pl.

 

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Πολωνίας και την ταξιδιωτική πλατφόρμα Wakacje.pl σχεδίασε και υλοποίησε το εν λόγω ταξίδι, όπου προβλήθηκαν οι φυσικές ομορφιές της Κρήτης, ο πολιτισμός, η γαστρονομία, οι τουριστικές υποδομές και οι ποικίλες δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του νησιού.

Η επταμελής αποστολή εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές της Κρήτης αλλά κυρίως από τη ζεστασιά των Κρητικών και την απαράμιλλη αυθεντική τους φιλοξενία.

 

Επίσης το μήνα Σεπτέμβριο η Περιφέρεια Κρήτης παρείχε διευκολύνσεις στην απεσταλμένη της μεγαλύτερης δανέζικης εφημερίδας POLITKEN, η οποία επισκέφθηκε και τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης στη διάρκεια της πολυήμερης διαμονής της προκειμένου να επικαιροποιήσει τον δημοφιλή ταξιδιωτικό οδηγό «Turen gar til Kreta». Ο πολυσέλιδος οδηγός θα κυκλοφορήσει το 2023 σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή και αναμένεται μαζί με τις παράλληλες προωθητικές ενέργειες να προσεγγίσει παραπάνω από ένα εκατομμύριο Δανούς.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κυριάκος Κώτσογλου δήλωσε σχετικά:

 

«Μετά την παρουσία της Κρήτης στο Κατοβίτσε της Πολωνίας τον φετινό Μάρτιο και πριν την προγραμματισμένη παρουσία μας στην Βαρσοβία αυτό τον Δεκέμβριο, μετά την παρουσία μας στο Χέρνινγκ της Δανίας το χειμώνα και πριν την παρουσία μας στην Κοπεγχάγη στο τέλος αυτού του μήνα, η Περιφέρεια Κρήτης υποδέχεται, φιλοξενεί και ενθουσιάζει δημοσιογράφους, παρουσιαστές, ανθρώπους – ηγέτες γνώμης στις παραπάνω χώρες, ώστε να μεταφέρουν την υπέροχη εμπειρία τους στις χώρες τους, κάνοντας έτσι μια 360ο επικοινωνία με τις αγορές αυτές που πάντα μας τιμούνμε τις επισκέπτες τους.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............