To ντοκιμαντέρ Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο, μέρος 2ο: "Πάρτυ Συνεργειών" την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στη Σητεία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2022

To ντοκιμαντέρ Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο, μέρος 2ο: "Πάρτυ Συνεργειών" την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στη Σητεία

 Σας προσκαλούμε στην προβολή ντοκιμαντέρ Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο, μέρος 2ο: "Πάρτυ Συνεργειών", που θα προβληθεί στην πλατεία της Σητείας την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 8μμ.

Την προβολή διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας



 

Το ντοκιμαντέρ Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο, ερευνά τις καταστροφικές πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2021 στη Βόρεια Εύβοια. Το 2ο μέρος του ντοκιμαντέρ διερευνά μέσα από αναλύσεις, μαρτυρίες και ντοκουμέντα, το «Γιατί» κάηκαν δάση, χωριά, ζώα και καλλιέργειες στη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο του 2021, τι ετοιμάζουν κυβέρνηση και εταιρείες για την περιοχή καθώς και από πότε ήταν έτοιμος ο σχεδιασμός αυτός.




Το 1ο μέρος, που πραγματεύεται "Πώς" κάηκε η Βόρεια Εύβοια σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, είναι ελεύθερα διαθέσιμο εδώ από τον Απρίλιο: (https://www.youtube.com/watch?v=JLJT7dpqyHs&t=824s)

 

Το Σχέδιο είναι μια ανεξάρτητη δημιουργία της Νέλλη Ψαρρού και του Ιωάννη Λαζάρου. Η μικρή ομάδα παραγωγής, με καταγωγή από τη Λίμνη Ευβοίας και με άμεση σχέση με την περιοχή, γνώριζε τα τεκταινόμενα από πρώτο χέρι, κι έτσι αποφάσισε την καταγραφή τους. Η παραγωγή αυτή έχει στηριχτεί οικονομικά στις ελεύθερες συνεισφορές των συμπολιτών μας. 

 

 Μετά την προβολή ακολουθεί συζήτηση με τους συντελεστές του ντοκιμαντέρ.
* Είναι υποτιτλισμένο και στα αγγλικά.

To ντοκιμαντέρ Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο, μέρος 2ο: "Πάρτυ Συνεργειών" την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στη Σητεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............