Φεστιβάλ Δρόμου με Έκθεση Φωτογραφίας στον Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου «Ορίζοντας» στα Χανιά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Αυγούστου 2022

Φεστιβάλ Δρόμου με Έκθεση Φωτογραφίας στον Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου «Ορίζοντας» στα Χανιά

 Ο Σύλλογος «Ορίζοντας» και ο Δήμος Χανίων διοργανώνουν Φεστιβάλ Δρόμου με Έκθεση Φωτογραφίας στον Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου «Ορίζοντας», στην οδό Τσουδερών 38Α και διάφορα events κατά μήκος του πεζόδρομου της Τσουδερών.


Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 31 Αυγούστου, με την υποστήριξη της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

Οι δράσεις του Φεστιβάλ ξεκινούν με έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ταξίδι στο Φως», που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 31 Αυγούστου στον Πολυχώρο Δράσεων Συλλόγου «Ορίζοντας» (Τσουδερών 38Α), με ωράριο λειτουργίας: 11:00 – 14:00 & 19:00 – 22:00.

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι φωτογράφοι: Αναστασάκης Γιώργος, Ανδρεαδάκης Ζαχάρης, Αποστολάτος Αχιλλέας, Γδοντάκης Κωνσταντίνος, Γοναλάκης Μιχάλης, Δασκαλάκης Τάκης, Ζακυνθινάκης Γιώργος, Ζακυνθινάκης Νίκος, Ζάχος Σωτήρης, Ζερβουδάκης Σπύρος, Λειβαδάρος Κωνσταντίνος, Μουδάκης Νίκος, Μπαλαδάκης Γιώργος, Στεφανίδης Αντώνης, Φαζός Νίκος, Φράγκος Νίκος, Χαιρέτης Γιώργος, Χαιρέτης Μιχάλης, Χάμπας Αντώνης.

Επιμέλεια έκθεσης: Ζαχάρης Ανδρεαδάκης, Μιχάλης Γοναλάκης, Ρούλα Δρακάκη, Γιώργος Ζακυνθινάκης, Νεκτάριος Ξανθουδάκης.

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Αυγούστου 9 π.μ. με 2 μ.μ. στο γραφείο της ZitaAlpha Photography (Τσουδερών 34) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Αγ. Ιωάννης» και το Τμήμα Αιμοδοσίας Γεν. Νοσοκομείου Χανίων «Αγ. Γεώργιος».

Παράλληλα, εκπαιδευμένοι εθελοντές του «Ορίζοντα» θα ενημερώνουν το κοινό για τη σπουδαιότητα της Δωρεάς Μυελού των Οστών και όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να καταγραφεί ως υποψήφιος εθελοντής δότης.

Στις 21 Αυγούστου στις 11 π.μ. «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαγειρεύει με τον «Ορίζοντα», με σεβασμό στη ζωή χωρίς διακρίσεις, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις.

H είσοδος στην Έκθεση Φωτογραφίας είναι ελεύθερη και η συμμετοχή σε όλα τα events που θα ακολουθήσουν είναι δωρεάν. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του “Ορίζοντα”, «Με τη διοργάνωση του Street Festival στοχεύουμε στη συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και φορέων, την ανάδειξη των τοπικών καταστημάτων κατά την τουριστική περίοδο, την προώθηση του εθελοντισμού μέσα από εκδηλώσεις κοινωνικοπολιτιστικής διάστασης αλληλεπιδρώντας με άλλες εθελοντικές ομάδες και συλλόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............